|
Ekipy "czerwonorękich" - jak wam idzie? |
| Autor |
Wiadomość |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 10:40
|
|
|
| Straszne bordello jest teraz ...czeski film nikt nic nie wie......Zadzwonie chyba dzis i zapytam sie o pare nurtujacych mnie kwestii...... |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 12:35
|
|
|
PANOWIE!!!!!!
nie podpisywac niczego czego nie jestescie pewni.... nie wysylac podpisanych papierów w celu zeby oni podpisaki i odesłali!!!!
nie odkjejac łapek!!!!!! nie oddawac głośników!!!!!!
zasypac ich poczta elektroniczna!!!! |
|
|
|
 |
szary
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 14:26
|
|
|
| Siakiś takiś dziwny ten firm. Nie odbierają telefonów, na mejle nie odpowiadają...o co chodzi??? |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 15:41
|
|
|
Tylko spokoj moze nas uratowac - na razie nie panikujmy!
Zyjemy w Polsce, wiec nikt niech sie nie spodziewa ze jak umowa konczy sie 15, to 16 dostanie pieniadze...
... gorzej jesli sie ich wogole nie dostanie, a nie mysle zeby tak mialo sie skonczyc! |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 19:26
|
|
|
na pewno sie tak nie skończy...
za dobrych mają klientów zeby sobie pozwolili na takie prrzewałki...
to moje zdanie...
35 dni to terminy dla promotorów..
nasze maja byc 14 do 21..
i maja zostac przysłane wypełnione i podpisane przez POLYMYS umowy których kopie odsyłamy a nie odwrotnie!!! |
|
|
|
 |
szary
Gość
|
Wysłany: 2004-03-25, 08:01
|
|
|
| Hehehehehe,,,.... marzenia, dostaliśmy 1 słownie jeden egzemplarz umowy z rachunkiem i potwierdzeniem wykonania i do tego nie wypełniony i nie podpisany bo nie wypelniony hehehehe a ja ciągle nie jarzę czemu drugi raz mam umowę podpisywać.....pzdrw. |
|
|
|
 |
Marioonio
Gość
|
Wysłany: 2004-03-26, 21:13
|
|
|
| A propos łapek - zdecydowanie bardziej zwraca uwagę urwany wydech (chyba) kogoś pomykającego swoim 1.1 Puławską w Wawie ;) |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-03-31, 18:02
|
|
|
| Moim zdaniem za podwójne zwracanie uwagi widza powinni podwójnie płacić. :] |
|
|
|
 |
arek 353
Gość
|
Wysłany: 2004-03-31, 19:03
|
|
|
| tem tego ten zdejmowaliście już czarną farbe ??? bo ja tak , nie miałem dobrego humoru jak zobaczyłem że troszku bezbarwnego zostało oderwane od autka :( |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-03-31, 21:47
|
|
|
| Ja dzis dopiero zdjalem lapy, na razie zostal czarny... |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-31, 23:47
|
|
|
przy takich ubytkach lakieru podczas jazdy zastanawiam sie czy samemu bawic sie w zdejmowanie?
moze wyskocze na dłuższą traske i wróe do Łodzi biały )
ale to po 17 IV bo jeszcze mam koncert do obstawienia... |
|
|
|
 |
sobol916
Gość
|
Wysłany: 2004-04-01, 17:52
|
|
|
| no jasne jak my wracaliśmy do szczecina autostradą to zaczoł mi odpadać doś dużymi kawałkamiiec możecie próbować troche wkurza jak sei odkleja ale jak sie urwie to jest już przyjemnie |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 01:56
|
|
|
no to Łódż jest po koncercie - K.A.T.A.S.T.R.O.F.I.E :)) z zerową niemal frekfencja
i ostatecznie akcja Łapa sie zakończyła...
Jak wyglądała frekfencja we Wrocławiu i Poznaniu ?? bo na Reni i Myslovitz to na pewno naród walił ;)
i jeszcze pytanie za 100 pkt?
czy juz ktos dostał kase ????? a Warszawa?... z Wami/Zbyszkiem sie juz rozliczyli ? |
|
|
|
 |
Robert Piątek
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 10:38
|
|
|
POZNAN . klub JAMA, poazka organizacyjna robic koncert hip-hop'owy w dniu gdy w arenie jest New Yorker HIP-HOP Festiwal :), zargal GRAMMATIK, koncert 55 min od 22:05, a na sali wiecej osobw koszulkach z lapami niż innych, kupe kasy wywalone na oswietlenie, wizualizacje, banery, rampy i inne , ale dobrze sie bawilem - HEYAH
Co do kasy ja osobiscie umowe z wpisem o 7 dniach zaplarty mam podpisana ale po niedzieli wysylam kurierem aneks, umowa zlecenie od kierownika sekcji i umowe zlecenie za wczorajszy dzien, jak dostane spowrotem po 7 dniach strzelam o kase .... |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-18, 17:30
|
|
|
czyli sprawdza sie to co wiem :D