|
CARTOON TRABANT KLUB POLSKA |
| Autor |
Wiadomość |
monsz
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 14:47
|
|
|
nie zrozumiałam jednej rzeczy:
jeżeli nie zapiszę się do klubu to już nie będe mogła pisać na forum?? |
|
|
|
 |
Ciotka_Lilka
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 17:06
|
|
|
| ani korzystac z innych dobrodziejstw strony CT |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 17:12
|
|
|
ano niestety płaćta wszyscy po pięc dych albo nara pa Przynajmniej bedzie mniej głupot na forum i zdrowsza atmosfera. A od kiedy jeśli można wiedzieć te ograniczenia wejda w zycie? |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 17:56
|
|
|
Przeczytałem - i do teraz nie mogę wyjść z szoku...
Nie chcę krakać, ale ja w tych zapisach widzę rychły koniec CT.:(.... |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 18:10
|
|
|
Buahahahahahahahah :D
Padłem!
Żeby przyjechać na spotkanie to też trzeba być członkiem? A moze tak:
Możliwość przyajzdu na spot - bez możliwości odzywania sie :D
Powodzenia życzę! |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 18:36
|
|
|
| sorry ale gdzie tak ejst napisane? |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 18:44
|
|
|
| Zdziwiła mnie troche składka 50zł... że tak zapytam za co? przecież to klub posiadaczy auta o wartości średnio 500zł więc mi sie wydaje że to troche dużo... |
|
|
|
 |
Iluminati
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 19:12
|
|
|
| no Panowie widze, ze zaczynacie tworzyc iście elitarny klub... spojrzcie na inne kluby - skladki sa nizsze.. na spotkania przyjezdza kazdy, kto chce. |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 20:16
|
|
|
| No kwota mnie zaskoczyła:( Niestety nie zarabiam jeszcze na życie i bardzo żadko uda mi sie coś zarobić... więc nie będę mógł zapłacić tej składki:( jakby było rocznie 20-25 to zapewne byłoby mnie stać na zapis. To tyle co chciałem powiedzieć:) Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 20:31
|
|
|
| E nie no... Mie tam o piniąse nie chodzi. Tylko o forum na przykład. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 20:31
|
|
|
| Nie jeżdze na zloty, nie udzielam się, więc płacenie dla mnie 50zł składki i rejestrowanie sie jest... troche bezsensowne. Jeśli nie bede przez to mógł pisać na forum, odwiedzać strony ct, to to pieprze, nie znam jeszcze takiego przypadku i takiego bezsensownego pomysłu (o ile to prawda). Ja również przepowiadam rychły koniec CT. I nie przeraża mnie te 50 zł bo akurat stać mnie na wydanie takich pieniędzy raz na rok, ale dzieki temu wszystko się wysypie, trabanty też nic z tego dobrego mieć nie będą. Mam nadzieje, że to tylko plota. A jak nie to szkoda. Nara |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 20:54
|
|
|
No roczna opłata za mnie i Lokatą (w pełni miłośniczką Trabika i intensywną uczestniczką zlotów, jak i organizatorką spotów) to lekka przesada. Mam nadzieję, że ktoś z "członków" zarządu napisze co w zamian otrzymamy, bo w załącznikach były tylko obostrzenia i o władzy. Jeśli to będzie jakaś kpina, to CT zaczęło umierać. Wraz z Trabantami, bo to nie tylko przecież autka podtrzymywały miłość do maszyny, ale ludzie i klimat. Oficjalne zalegalizowanie klubu miało się wiązać z możliwością pozyskania sponsorów, więc i naszego polepszenia bytowego. A tu chyba bęc ...
Czekamy na więcej szczegółów. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 21:21
|
|
|
Ręce opadają normalnie. Ludzie -narzekać tylko potraficie, ale jak co do czego to każdy się zwija i zrobić nic nie łaska. Kilka osób poświęciło wiele godzin swojego czasu w zamian za pobyt ze swoimi bliskimi, wypoczynek itp itd żeby zarejestrować Klub - żebyśmy w końcu mogli wyjść z podziemia i przestać kombinować i zacząć działać jak należy. A tu większość głosów tylko dopieprza się krótko mówiąc i wydziwia, że może na spotkaniach nie będzie można się odzywać. Żałosne po prostu...
Na co pieniądze mają pójść? Na zadania statutowe stowarzyszenia. Ciekawe czy ktokolwiek z tych narzekających zadał sobie trud przeczytania wszystkich dokumentów które zostały na stronie udostępnione. A może większość z Was przeczytała tylko fragmenty o pieniądzach? Zapewne tak...
Klub nie padnie nigdy przez wysokość składek (na miesiąc wychodzi trochę ponad 4 złote -śmieszna kwota). Jeśli Klub Trabanta padnie to tylko przez ludzi, kórzy tylko narzekać potrafią i wymagać. |
|
|
|
 |
monsz
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 21:23
|
|
|
no właśnie pieniądze, z kąd je brać jak z jednej pensji żyje 4 osoby. 50 zł to dla mnie bardzo dużo. blokowanie dostepu do forum bedzie chyba najgorszą rzeczą, przecież tu mozna poradzić się jak i co zrobić, rzucić tamat i poczytac o różnych rozwiązaniech. codziennie dzieją się dziwne rzeczy z naszymi trampusiami i na tym właśnie forum wspólnie problemy rozwiązujemy, podrzucamy nasze pomysły rozwiazań. a co będzie z ludźmi którzy dopiero będą wchodzić w hobby trabant i bedą potrzebować rady co zrobić? a jak ktoś będzie mieć dobrą radę lub sposób na awarie, to co najpierw będzie musiał się zapisać a potem na pocztę lecieć? przecież nikomu nie będzie się chciało marnować czasu.
umrze cartoon trabant, strona jedyna dla kochających trabanty i powstanie kilka innych stron tylko że znaleść bedzie trudno i rozsypie się towarzystwo.
nie wiem czy miało to sens zmieniac z tego co było na to co "lepsze". a i tak sponsorzy nie wyłożą pieniędzy na reperowanie naszych samochodów i organizowanie zlotów, bo spotykają się na nich nie sponsorzy tylko ludzie mający te samo zainteresowanie
TRABANT |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 21:25
|
|
|
| 70 zł w sumie dla osoby "starającej się" o przunależność + OBOWIĄZEK! uczestniczenia w zlotach ... :((( |
|
|
|
 |
|
|