Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
CARTOON TRABANT KLUB POLSKA
Autor Wiadomość
monsz
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 14:47   

nie zrozumiałam jednej rzeczy:
jeżeli nie zapiszę się do klubu to już nie będe mogła pisać na forum??

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 17:06   

ani korzystac z innych dobrodziejstw strony CT

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 17:12   

ano niestety płaćta wszyscy po pięc dych albo nara pa :-) Przynajmniej bedzie mniej głupot na forum i zdrowsza atmosfera. A od kiedy jeśli można wiedzieć te ograniczenia wejda w zycie?

Goofy
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 17:56   

Przeczytałem - i do teraz nie mogę wyjść z szoku...

Nie chcę krakać, ale ja w tych zapisach widzę rychły koniec CT.:(....

Sikor
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 18:10   

Buahahahahahahahah :D
Padłem!
Żeby przyjechać na spotkanie to też trzeba być członkiem? A moze tak:
Możliwość przyajzdu na spot - bez możliwości odzywania sie :D
Powodzenia życzę!

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 18:36   

sorry ale gdzie tak ejst napisane?

ali
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 18:44   

Zdziwiła mnie troche składka 50zł... że tak zapytam za co? przecież to klub posiadaczy auta o wartości średnio 500zł więc mi sie wydaje że to troche dużo...

Iluminati
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 19:12   

no Panowie widze, ze zaczynacie tworzyc iście elitarny klub... spojrzcie na inne kluby - skladki sa nizsze.. na spotkania przyjezdza kazdy, kto chce.

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 20:16   

No kwota mnie zaskoczyła:( Niestety nie zarabiam jeszcze na życie i bardzo żadko uda mi sie coś zarobić... więc nie będę mógł zapłacić tej składki:( jakby było rocznie 20-25 to zapewne byłoby mnie stać na zapis. To tyle co chciałem powiedzieć:) Pozdrawiam

Sikor
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 20:31   

E nie no... Mie tam o piniąse nie chodzi. Tylko o forum na przykład.

macq
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 20:31   

Nie jeżdze na zloty, nie udzielam się, więc płacenie dla mnie 50zł składki i rejestrowanie sie jest... troche bezsensowne. Jeśli nie bede przez to mógł pisać na forum, odwiedzać strony ct, to to pieprze, nie znam jeszcze takiego przypadku i takiego bezsensownego pomysłu (o ile to prawda). Ja również przepowiadam rychły koniec CT. I nie przeraża mnie te 50 zł bo akurat stać mnie na wydanie takich pieniędzy raz na rok, ale dzieki temu wszystko się wysypie, trabanty też nic z tego dobrego mieć nie będą. Mam nadzieje, że to tylko plota. A jak nie to szkoda. Nara

Jakim
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 20:54   

No roczna opłata za mnie i Lokatą (w pełni miłośniczką Trabika i intensywną uczestniczką zlotów, jak i organizatorką spotów) to lekka przesada. Mam nadzieję, że ktoś z "członków" zarządu napisze co w zamian otrzymamy, bo w załącznikach były tylko obostrzenia i o władzy. Jeśli to będzie jakaś kpina, to CT zaczęło umierać. Wraz z Trabantami, bo to nie tylko przecież autka podtrzymywały miłość do maszyny, ale ludzie i klimat. Oficjalne zalegalizowanie klubu miało się wiązać z możliwością pozyskania sponsorów, więc i naszego polepszenia bytowego. A tu chyba bęc ...
:-(
Czekamy na więcej szczegółów.

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 21:21   

Ręce opadają normalnie. Ludzie -narzekać tylko potraficie, ale jak co do czego to każdy się zwija i zrobić nic nie łaska. Kilka osób poświęciło wiele godzin swojego czasu w zamian za pobyt ze swoimi bliskimi, wypoczynek itp itd żeby zarejestrować Klub - żebyśmy w końcu mogli wyjść z podziemia i przestać kombinować i zacząć działać jak należy. A tu większość głosów tylko dopieprza się krótko mówiąc i wydziwia, że może na spotkaniach nie będzie można się odzywać. Żałosne po prostu...
Na co pieniądze mają pójść? Na zadania statutowe stowarzyszenia. Ciekawe czy ktokolwiek z tych narzekających zadał sobie trud przeczytania wszystkich dokumentów które zostały na stronie udostępnione. A może większość z Was przeczytała tylko fragmenty o pieniądzach? Zapewne tak...
Klub nie padnie nigdy przez wysokość składek (na miesiąc wychodzi trochę ponad 4 złote -śmieszna kwota). Jeśli Klub Trabanta padnie to tylko przez ludzi, kórzy tylko narzekać potrafią i wymagać.

monsz
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 21:23   

no właśnie pieniądze, z kąd je brać jak z jednej pensji żyje 4 osoby. 50 zł to dla mnie bardzo dużo. blokowanie dostepu do forum bedzie chyba najgorszą rzeczą, przecież tu mozna poradzić się jak i co zrobić, rzucić tamat i poczytac o różnych rozwiązaniech. codziennie dzieją się dziwne rzeczy z naszymi trampusiami i na tym właśnie forum wspólnie problemy rozwiązujemy, podrzucamy nasze pomysły rozwiazań. a co będzie z ludźmi którzy dopiero będą wchodzić w hobby trabant i bedą potrzebować rady co zrobić? a jak ktoś będzie mieć dobrą radę lub sposób na awarie, to co najpierw będzie musiał się zapisać a potem na pocztę lecieć? przecież nikomu nie będzie się chciało marnować czasu.
umrze cartoon trabant, strona jedyna dla kochających trabanty i powstanie kilka innych stron tylko że znaleść bedzie trudno i rozsypie się towarzystwo.
nie wiem czy miało to sens zmieniac z tego co było na to co "lepsze". a i tak sponsorzy nie wyłożą pieniędzy na reperowanie naszych samochodów i organizowanie zlotów, bo spotykają się na nich nie sponsorzy tylko ludzie mający te samo zainteresowanie
TRABANT

Goofy
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 21:25   

70 zł w sumie dla osoby "starającej się" o przunależność + OBOWIĄZEK! uczestniczenia w zlotach ... :(((

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi