|
Kto da więcej.... |
| Autor |
Wiadomość |
Voo Doo
Gość
|
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 22:13
|
|
|
http://www.allegro.pl/item87865988_polonez_1981_rok_stan_nowy_przebieg_2500_km.html
To pewno wszyscy znają ale na dobitke i do kolekcji zawsze mozna miec takiego |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 22:14
|
|
|
Szkoda gadać:)
A najbardziej to mnie wkurzają w ogłoszeniach zdjęcia miniaturki, po których kliknięciu pojawiają się wizualnie jeszcze mniejsze miniaturki :) |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 22:32
|
|
|
| ten trab to przesada, ale to nie zmienia faktu, że i tak moim zdaniem, ceny trabantów, nie wiedzieć czemu, są zaniżane. |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 23:00
|
|
|
| nie no zastanawiałem sie nad tym i chyba do ceny jest doliczony owy dziadek ze złotymi zębami dlatego taka promocja. |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 23:04
|
|
|
no trabant 600 za 3000 zł to i owszem, zwłaszcza że to jakiś taki dziwny kombi model... Ale 10 tys za 601 to głupota... Jest wart może ze 2-3 tysiące... (i to tylko dla zapaleńca miłośnika)
no ale Beema wypaśna i taniocha !
:) kupił bym se ją tylko niestety szkoda że to BMW (nie jestem dresiarzem :P ) - ciekawe czy w bagażniku pała bejsbolowa gratis :P |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 23:20
|
|
|
Jeśli jesteśmy przy absurdach to widziałem
ostatnio ogłodzenie sprzedazy silnika do
dwuwowa z całym osprzetem i chłodnica :)
A co do traba za 10k zł to wróze mu ze ktos go kupi za 1000zł max |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 23:24
|
|
|
bmk niejest tania , to jest pierwszy rok produkcji, one chodzą po 7-8 tyś tu jest wmiare dobry silniczek , ifelusie od M3 ,
polonezik wyyyyypas powaga :) |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-02-20, 12:23
|
|
|
| ceny trabantow moim zdaniem nie sa zanizane. sa niskie,ale w 90% adekwatne do stanu technicznego. mowie glownie o polowkach,ale nie tylko... ale fakt faktem ze trab za 10tys...kupilem kiedys takiego sedana,25kkm od nowosci, 100% oryginal,1985,jak nowy-za 500pln... ludzie po prostu przeliczaja sentyment na kase, a ten wskaznik bywa bardzo rozny... dziadek pewnie nadal ma przed oczami ile lat zbieral na tego trabanta i ile norm w hucie wypracowal zeby dostac talon... i chyba to rozumiem... i rozumie to kazdy kto w traba wpakowal nie tyle mnostwo kasy co roboty. ale niestety gielda samochodow liczy sie innymi prawami i raczej na sentymenty nie ma tu miejsca. |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2006-02-20, 12:46
|
|
|
| A moim zdaniem sa zbyt niskie. Fakt faktem, ze w wiekszosci przypadkow tak jak napisales adekwatne do stanu technicznego, ale nie rozumiem dlaczego np. odpicowany garb musi kosztowac min 6tys(chociaz nawet te w stanie rozsypki tez potrafia sporo kosztowac), a odpicowany trab max 4 i to jak sie jakis glupi znajdzie.:) |
|
|
|
 |
Daniel "Muffi
Gość
|
Wysłany: 2006-02-20, 14:22
|
|
|
| A ile jest w Polsce odpicowanych Trabaów? Garbusów zrobionych super jest pełno. Teraz trochę ta sytuacja się zmienia i na zlotach pojawi się pare ładnych Trabantów na pzoiomie tych z Zwickau. |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2006-02-20, 19:14
|
|
|
| Garbusow ogolnie jest wiecej to i wiecej jest tych piekniejszych..a o co mi chodzi to juz napisalem wczesniej:) |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-02-20, 20:52
|
|
|
Jeśli jesteśmy przy absurdach to widziałem
ostatnio ogłodzenie sprzedazy silnika do
dwuwowa z całym osprzetem i chłodnica :)
beaufya? Bo ya nje rołzumem. :? |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2006-02-20, 22:46
|
|
|