Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Co zrobić z 601 z 1974r???
Autor Wiadomość
Trabancior601
Gość
Wysłany: 2006-01-31, 21:14   

Chcialem się poradzic co zrobic z moim trabanciorem?? Jest z 1974 roku ja go chcialem max stuningowac..ale pare osob mowilo zeby go zostawic w orginale.. jak go mozna zrobic jakos fajne zostawiajac w orginale?? czekam na pomoc

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-31, 21:32   

No więc jedyna słuszna opcja zrobienia trabanta z 74 roku to fulll oryginał i do tego potężna gleba oraz szerokie koła z dużym rantem. Koniecznie w jednym z oryginalnych standardowych kolorów fabrycznych. Żadnej szpachli, wszystko zostawione i oryginalne poza układem jezdnym. Oczywiście wszystko odrestaurowane i wygladające jak z fabryki, zadnego brudu, rdzy itp. To mój typ i myśle, że wielu innych również. Po prostu germański cultstyle

gajos
Gość
Wysłany: 2006-01-31, 21:34   

I jak byś takie cacko stjuningował? Spojlerek tu..spojlerek tam..wydech gwoździem podziurawiony i mamy sportowe 601?
Dbać, pieścić, codzienie polerować i być dumnym z tego, że masz taki wóz.

krótko: zostawić w oryginale.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-31, 21:41   

Coby Ci pokazać jak piękne są germany w oryginale masz tu kilka przykładów:
1
2
3

Jeśli po tych zdjęciach nie zakochałeś się w tych autach, to znaczy, że lepiej doklej sobie kilka spojlerków :-P

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-01-31, 21:45   

Popieram:) takie traby są piękne, obniżone, okrągłe zdeżaki z kosą i ładny lakierek. Moim zdaniem najładniesze to żółć piaskowa, jaksny niebieski i zielony:) HHmmm ja bym na twoim miejscu nawet nie obniżał, wszystko jak fabryka dała, a po jakimś czasie taki trab będzie ci się bardziej podobał niż jakikolwiek po tuningu:)
A na koniec daj jakies stare radio:) Całego rozkręć, pozbyj sie rudej , pomaluj i poskładaj, bedziesz z tego dumny:) Pozdrawiam

James
Gość
Wysłany: 2006-01-31, 21:56   

Tylko full orginał!!! Takie są najpiękniejsze:)

Goofy
Gość
Wysłany: 2006-01-31, 22:45   

Wszystko ładnie, pięknie, tylko czemu te koła muszą się tak na boki wyginać...? :P

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 02:28   

jak to mówi pewien znajomy... "Slabych jednostek sie nie tuninguje - je sie zmienia na mocniejsze. Dopiero jak ta droga sie konczy powinna sie zaczac zabawa na powaznie. Wtedy warto wydawac kase..."

więc w przypadku trabanta... a na dodatek trabanta 601, a na dodatek z roku 74....

fuuuuuuuuul orginał...
ABSOLUTNIE nic nie zmieniać.... ABSOLUTNIE !!!!

Nawet instalacja ma zostać 6V!!!!!!!!

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 09:43   

przeciez to aż kolana drżą na widok takich pięknych oderstaurowanych trabów! :) a kto się obejrzy za ospojlerowanym niewiadomoczym :) przecież pełno tego na szosach! trabi = okragłe zderzaczki, nówka lakier mmmmm :)

Eagle
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 14:04   

hmm.to zależy.Dla prawdziwego trabnciarza najładniejsze są oryginały ale większość ludzi uważa ze zeby trabnt wyglądał fajnie to trzeba mu zrobić totalną operacje plastyczną.A przecież jeździmy trabntami bo podobają nam się takie, jakie są.

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 14:26   

Heh, no masz racje, ja czasami żałuje ze swojego tuningowałem no ale trudno, ten będzie po tuningu a drugi oryginałe i będzie ok:)

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 15:56   

Rzadko który trabant, który w dowodzie rejestracyjnym ma wpisany rocznik 197x faktycznie pochodzi z lat siedemdziesiątych. Jeżeli to faktycznie ten rocznik, to jesteś szczęściarzem :) szkoda psuć takie cacko.

morti
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 16:37   

german german i jeszcze raz german

na glebe z nim !! !! !!

Krzysiek & Asia
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 16:55   

Widze ze juz podjąłes decyzje GIEŁDA

Oby sie ktos znalazł bo rozebrac go na czesci to tez profanacja....

Trabancior601
Gość
Wysłany: 2006-02-01, 17:25   

Sprzedam tego trabanciora.. mam nadzieje ze ktoś sie skusi bo zniego można odpicowac niezłe cacko!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi