|
Rejestracja po 1 styczniu |
| Autor |
Wiadomość |
Szymon Klój / Klójas
Gość
|
Wysłany: 2005-11-18, 10:01
|
|
|
| Czy to jest prawda że od 1 stycznia nie mozna juz zarejestrowac dwusówa czyli poprostu 601? Te co zostana wczesniej zarejestrowane to zostana na polskich drogach ale nie bedzie mozna juz ich kupic. Co teraz bedzie?? |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-11-18, 13:22
|
|
|
Co roku to samo pytanie.
Mozna kupic i przerejestrowac. Nie mozna zarejestorwac juz wyrejestrowanych samochodow. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-11-18, 15:44
|
|
|
| E tam... wyrejestrowane da się zarejestrować! Miałem taki przypadek i nie było problemu. Nie można rejestrować tych, co przyjadą z zagramanicy :P |
|
|
|
 |
Szymon Klój / Klójas
Gość
|
Wysłany: 2005-11-18, 16:20
|
|
|
| Jeżeli będzie można przerejestrowywac trabanty po nowym roku to bardzo bede sie cieszył. Zobatrzymy czy informacja sie jeszcze potwierdzi w wydziale komunikacji. W najblizszym czasie jednak zadzwonie i zobatrzymy jak to bedzie - trzeba sie upewnic. |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-11-18, 17:46
|
|
|
he, niechybnie handelek trabantami 601 dobiegł by końca... Ci co mają, jeszcze by się trochę z nimi pomęczyli, a potem - ze wględu na niemożność sprzedaży - na szrocik - i po 4-suwa |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-11-18, 17:47
|
|
|
Zapytales i dostales odpowiedz, to co chcesz sprawdzac?
Bo ja nie rozumiem.
Czym innym jest zarejestrowanie pojazdu, a czym innym przerejestrowanie!
Uprzedzam podobne pytania - do krajow UE mozna wjezdzac dwusuwami. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-11-18, 23:05
|
|
|
| Zauważyłem pewną prawidłowość -średnio raz na rok -pod koniec roku właśnie -ktoś "wyskakuje" z takimi rewelacjami. |
|
|
|
 |
maxxx601
Gość
|
Wysłany: 2005-11-19, 19:06
|
|
|
"Wartburgowiec jest wartburgowcem do momentu, kiedy pojawia się korozja :D"
leć se nawet po 6 suwa a nie pier*** głupot |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2005-11-20, 13:44
|
|
|
oooo to mi kolega MaxXx601 dowalił... WOOOW...
Ciekawe co powiesz za 4 lata i jakim autem będziesz jeździł...
A na trabancie też się korozja pojawia,nie tylko na wartburgu , tyle że na trabancie jej nie widać z wierzchu... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-11-20, 13:54
|
|
|
he, niechybnie handelek trabantami 601 dobiegł by końca... Ci co mają, jeszcze by się trochę z nimi pomęczyli, a potem - ze wględu na niemożność sprzedaży - na szrocik - i po 4-suwa
To samo co piszesz tyczyloby sie takze dwusuwowych wartburgow,
pozostaje mi dolaczyc sie do komentarza Max`a |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-11-20, 14:14
|
|
|
Wartborgini: Odnosze wrazenie ze bardzo cie boli ze sa przypadki ludzi ktorzy rezygnuja z Trabanta jak maja pieniadze na inny samochod, mnie to nie boli, to weryfikuje (ale tez nie we wszystkich przypadkach) czy ktos jest/byl Trabanciarzem czy tylko takim sie jawil kiedy nie mogl myslec o "lepszym" w ogolnym pojeciu samochodzie.
Tez miales chyba Trabanta?
Moze dasz gwarancje ze sam bedziesz jezdzil Wartburgiem za 4 lata? |
|
|
|
 |
MaxXx601
Gość
|
Wysłany: 2005-11-20, 14:34
|
|
|
Trabanta bede mial _na pewno_. A czy bedzie to moj jedyny samochod - watpie. Penwie jeszcze mnie pochowaja w trabie - jest trwalszy i tanszy niz trumna ;D
Co do korozji to zalezy jak kto dba ale jej atak w wartbie jest tak intensywny ze przewaznie zmienia sie na lepszy egz. wartba. Osobiscie nie mam nic do wartburgowcow i nie uogolniam, byla to tylko moja riposta na twoja prowokacyjna sygnaturke.
Kompetentnym DDR! |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-11-20, 16:14
|
|
|
| Tylko wytłumaczcie mi, dlaczego obrywa się wszystkim wartburgowcom? Mojego poprzedniego zeżarła ruda tak, że po wydpadku poszła trudna decyzja o zezłomowaniu. I co? Kupiłem następnego. |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2005-11-20, 21:33
|
|
|
"he, niechybnie handelek trabantami 601 dobiegł by końca... Ci co mają, jeszcze by się trochę z nimi pomęczyli, a potem - ze wględu na niemożność sprzedaży - na szrocik - i po 4-suwa "
i po 4-suwa moze oznaczac kupno tarba polo
albo warba 1,3-------wystarczy pomyslec :) |
|
|
|
 |
MaxXx601
Gość
|
Wysłany: 2005-11-20, 21:37
|
|