|
Ciekawa stronka o budowie Trabanta - POLECAM !!! |
| Autor |
Wiadomość |
MAXIMUS
Gość
|
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2005-03-04, 16:17
|
|
|
| własnego:)A może jakiś opis dodasz??Fajnie jest się domyslać ale....PozDDRawiam i wytrwałości w budowie.... |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-03-04, 16:20
|
|
|
Bardzo fajna strona! Bedzie wiecej fotek?? Jedyne co by sie przydalo poprawic to przegladanie zdjec, np zeby na dole byl link do nastepnego zdjecia.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW
Gość
|
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-03-04, 18:22
|
|
|
Maxumus, jesets Wielki Czekam z niecierpliwoscia na kolejne fotki z nastepnych etapow pracy nad Twoim obnizonym boliem. Tak sie powinno budowac trabanty (od podstaw! Sadzac po obnizaniu dachu i wzmocnieniach to silnik bedzie potezny Ale takim trabem to nie strach Bedzie jezdzic!
Pozdrawiam serdecznie =] |
|
|
|
 |
Wojtek Brzozowski
Gość
|
Wysłany: 2005-03-04, 23:05
|
|
|
Mmmmmm Co tu duzo gadac. Trzeba podziwiac.
Mnie sie marzy miec wlasny wielki warsztat razem z lakiernia i samemu sobie trabika tak od postaw zrobic, a potem kupowac kolejne i reaktywowac je jako bestie.... |
|
|
|
 |
MAXIMUS
Gość
|
Wysłany: 2005-03-05, 10:37
|
|
|
Nowe zdjęcia już niebawem!!!
Opisy też dodam!!! |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2005-03-05, 11:09
|
|
|
| ja pierd.....JEstem pełen podziwu!! |
|
|
|
 |
Jurek Łuniewski
Gość
|
Wysłany: 2005-03-05, 13:36
|
|
|
| Jestes niesamowity. Jak sie wyrobisz do maja to moze wpadnij na bemowo. Nauczysz co poniektorych pokory :P |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2005-03-05, 16:49
|
|
|
| zajebiscie :D podziwiam :] |
|
|
|
 |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2005-03-06, 11:38
|
|
|
| Super sprawa, zycze tylko uporu i cierpliwości i mam jedno pytanie czy twoje GTI bedzie miało klatke?? |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW
Gość
|
Wysłany: 2005-03-06, 22:32
|
|
|
NOWEE FOTYYYY ZAPRASZAMY
TRABI GTI 16V |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2005-03-07, 01:58
|
|
|
Wszystko fajnie,pomysl zajebisty
RI5pek7a
Tylko o ile sie nie myle,auto nalezy spawac zawsze,jak stoi na kolach a nie kobylkach,czy cos w tym stylu.po pospawaniu moze si e okazac,ze nic nie bedzie pasowac i np nie zamkkna sie drzwi.[znam takiego agenta co sobie pieknie pospawal auto wlasnie na kobylkach i mialem potem z niego polewke
pozdro i powo |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-03-07, 18:07
|
|
|
Pytanie do MAXIMUSa:
Na zdjęciach są klosze "starego typu", wygladają na nowe, gdzie takie mozna dostać? |
|
|
|
 |
Mr Muzik
Gość
|
Wysłany: 2005-03-07, 18:22
|
|
|
No niezle!!!
Jak widzę nie tylko ja jadę od podstaw.
Kolega zlalazł nawet podstawy podstaw.
Ja dotarłem tylko do podstaw
Nawiasem mówiąc niedługo zaproszę Was na swoją stronkę. Co prawda nie o Trabantach tylko o moim zespole muzycznym, ale po pierwsze umieściłem tam mojego Barkasa, a po drugie zamieściłem odnośnik do Cartoona, z informacją, że można tam znaleźć jedyną w swoim rodzaju limuzynę do ślubu.
A tak prywatnie do Maximusa: Chciałeś coś ode mnie, ale nie zaglądałem przez jakiś czas do neta. Jeśli jeszcze sprawa jest aktualna to napisz na mojego maila. |
|
|
|
 |
|
|