Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Dobry i tani kowal
Autor Wiadomość
Joonior
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 18:19   

takie zapytanie bo chciałem sklepac resor na niższy.czy niewie ktos gdzie jest dobry i w miare tani kowal od strony pruszkowa i ile kosztowałoby przeklepanie resoru..a po drugie jak obciąć półtora zwoju sprężyny,prostopadle do sprężyny czy zeby sie tak stopniowo zwężała?

2em
Gość
Wysłany: 2005-02-07, 21:10   

W katowicach taka przyjemnosc kosztuje 40 zł, pamentaj tylko ze jak sklepiesz resor to muisz go tez skrucic ..

bRq
Gość
Wysłany: 2005-02-09, 00:28   

Sprezyne obetnij tak jak masz teraz ... ale 1,5 zwoja nizej - prostopadle (najlepiej dac pozniej do kowala zeby przyklepal koncowke - tak jak w orginale). Nie wiem czy nie bedziesz musial skrocic amorka zeby sprezyna nie latala.

Arozo z Emowa
Gość
Wysłany: 2005-02-09, 18:41   

W Wiązownie też 40 od sztuki,sprężyne może Ci też on obrobić tylko nie wiem ile to kosztuje ale też coś koło tego.A gdzie Ty masz resor w kombiaku?Są tylko sprężyny i amortyzatory.

qba_601
Gość
Wysłany: 2005-02-09, 23:23   

Arozo...... resor z przodka....... w koncu 601 no nie ? :D nie wszyscy jezdza 1,1 niekturzy sa jeszcze twardzielami :) i stac ich na Pb/95

Joonior
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 19:25   

a ja mam 601 kombi i jeżdze na pb98 a czasem vr wleje żeby sie przeczyścił
..

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-11, 15:27   

Ja tam wolę swojego traba umyć jak się zabrudzi:)))A kowala masz w Wawie na Burakowskiej, tylko nie mam zmielonego pojęcia ile taka przyjemność może u niego kosztować, oprócz tego parę lat temu był kowal na Woli w rejonach Miedzianej, Żelaznej itd. co resory naprawiał.

morti
Gość
Wysłany: 2005-02-12, 23:17   

i niskich trabantow znow przybedzie :D i tak ma byc tylko zrob to ladnie a nie jakas wioske jak to nestety czesto jeszcze bywa w tym kraju :P

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 20:25   

Mój też chce być EVO :) ale to raczej DTM bo tylko przód leży :P

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-08-17, 18:02   

Orientuje się ktoś ile biorą za przeróbke sprężyny? - rozciągnięcie zdechłej fedry

gosc
Gość
Wysłany: 2005-08-17, 22:16   

jak psialem w innym poscie,,,, (teleskopy..)

bylem i sie pytalem na radzyminskiej,, tam babszyl chciala 200zl za robocizne!!! UNIKAC

gosc
Gość
Wysłany: 2005-08-17, 22:18   

i jak ktos cos znajdzie konkretnego w warszawie lub okolicach,, to dajcie znac ile kosztuje taka zabawa u kowala,, ew jakies namiary,, bo tez musze sobie zahebrowac sprezynki,,,, tylko ja w inna strone :-)

trabi terenowiec - to jest cos:P

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-08-18, 07:39   

50 od sztuki rozumiem. "Troszeczke" się komus w głowie przewróciło.

gosc
Gość
Wysłany: 2005-08-18, 10:34   

50 od sztuki rozumiem. "Troszeczke" się komus w głowie przewróciło.

jezeli to bylo do mojego watku,, to sorry zapomnialem dopisac,,, to byla cena tylko za tyl.

czyli calosc, teleskopy plus hebrowanie =550zl u babki na radzyminskiej w strone MAREK

BABA!!!!!!!!1 A NIE CZLOWIEK!!!!!!!

gosc
Gość
Wysłany: 2005-08-18, 10:37   

ee jeszcze raz sie skonkretyluje bo chyba znowu moze byc problem jak mnei zrozumiec :-) całośc w moim poście, w tym właśnie ciut wyżej znaczy tylko tył:-)

przód mam już zrobiony i wyglądam jak motorówka:-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi