|
Podziele sie swoim nieszczesciem ;(( |
| Autor |
Wiadomość |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 15:43
|
|
|
| Wczorajszej nocy moj Trabi umarl ;(( wpadlem w poslizg na zakrecie na ktorym byl rozsypany piasek zaczelo mnie obracac iiii dachowalem;(( na szczescie mi prawie sie nic nie stalo.....poza malymy obdrapaniami i siniakami.... Pozdrawiam juz nie aktywny uzytkownik Trabantow..... ;(( |
|
|
|
 |
Mariusz W
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 17:59
|
|
|
| wielkie kondolencje trabika szkoda ale wazne ze nic ci sie nie stalo |
|
|
|
 |
vader
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 18:19
|
|
|
| tak mysle ze tego piasku tam byc nie powinno, wiec jakas sluzba za to odpowiedzialna powinna byc. walcz o odszkodowanie jakies... |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 19:54
|
|
|
| Oj wiem jak to jest na piachu... przy 40kmh to na dwoch kolach sie da jezdzic. Ogolnie jesli jechales dobrze to pozwij mpdim czy jak tam to sie w Twoim miescie nazywa. Ale mysle ze powiedza ci nie zachowal pan szcegolnej ostroznosci... EHHH |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 20:41
|
|
|
| o ja pierdziele przykro mi stary mam nadzieje ze cos z tego bedziesz miał i ze bedzie nowy trabi .trzym sie |
|
|
|
 |
dominior
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 21:23
|
|
|
| moje kondolencje tylko tyle powiem ale gdybym ja rozbil nie wiem czy wytrzymalbym choc jeden dzien bez nowego mam trabanta od niedawna ale nie zamienilbym na nic innego |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 23:05
|
|
|
| odszkodowanie tak ale nie bylo policji wiec raczej moge zapomniec.....;((( nawet nie wiecie jak przykro patrzec na zdjecia jak byl caly ladny i teraz az sie poryczalem jak dziecko.....:(( |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-09-12, 07:20
|
|
|
| Qrde ja bym chyba nie przeżył jakby mojemu Trabikowi się coś stało. Ja to tam mało ważny ale moje autko to dla mnie wszystko dlatego współczucia i kondolencje przesyłam. Mam nadzieję że będzie następny Trabi. Tylko teraz uważaj. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-09-12, 14:30
|
|
|
| wyrazy współczucia... piach na zakręcie... w kwietniu sam obiłem swojego przez właśnie piach na zakręcie. Normalnie wniósł bym sprawę o odszkodowanie ale w moim przypadku bylo by to śmieszne gdyż nie mam prawa jazdy. Oczywiście w moim przypadku zniszczeń było mniej. Nie mniej jednak uważajcie na zakrętach. |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-09-12, 14:54
|
|
|
| Ale wiecie co tak sobie mysle cale szczescie ze mi sie nic nie stalo....ale w sumie moglo wiec tak sobie mysle ze Nasze Trabanty chyba nam ratuja zycie w takich przypadkach za to ze poswiecamy im tyle czasu uwagi cierpliwosci pieniedzy Miłości...... |
|
|
|
 |
Michał Mac
Gość
|
Wysłany: 2005-09-12, 20:28
|
|
|
| Masz racje ... slyszalem juz o nie jednym wypadku w ktorym uczetniczyl wlasnie trabi... i wlasnie ludzie wychodzili (przewaznie) calo z tych zdarzen... Kochajmy je a one juz nie dadza nas skrzywdzic! |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2005-09-12, 20:30
|
|
|
| Mniałem ostatni taką przygode moim 2t że przy 100 zaczełem hamować i mi tak ok. 80 cylinderek puscił. też slizg ale jakoś się od dachówki obroniłem i scinając drzewo wpadłem do rowu ;( ale trambik już smiga. kondolencie ziomek |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-09-12, 21:18
|
|
|
| Dlatego dbajmy o stan techniczny naszych autek! Oj wiem co to jazda bez hamulcow... nie polecam mi poleciał przewod jak jechałem z takej konkretnej góry... recznego oczywiście niet. Ale jakos wychamowałem. Tak samo jak pekł cylinderek i sciagnal na lewy pas pod transita....;[ |
|
|
|
 |
Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2005-09-12, 22:48
|
|
|
| Dolaczam sie do kondolencji bo cos o wypadkach z trabikami wiem:( ostatnio wlasnie pochowalem moje auto - i wierze w zasade zeby dbac o stan techniczny auta chociaz czasem jakis debil moze zabrac zycie nam i auta... |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-09-12, 23:42
|
|
|
| No i niestety pozegnam sie z WAMI TRABANCIARZAMI brak pieniedzy mnie do tego zmusza.;(( az mi sie ryczec chce.Jak ktos cos potrzebuje kupic z czesc to prosze mam prawie wszystko do 601. |
|
|
|
 |
|
|