|
Amortyzatory + sprężyny [1,1] |
| Autor |
Wiadomość |
Lakim
Gość
|
Wysłany: 2004-02-21, 19:10
|
|
|
Mam pytanie... czy wymieniał ktoś może amortyzatory w 1,1 z tyłu? potrzebuje wiedzieć, czy są jakieś zamienniki, bo nie bede przecież przepłacał 250zł/szt. za nowe w sklepie...
Czy sprezyny tez mozna zastąpić innymi? Proszę o wszelką pomoc!
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-02-21, 19:15
|
|
|
| taaaa :) no jak to zwykle na forum bywa poszukaj se ;P ;) A tak na powaznie to bylo o tym na prawde trzeba zmodernizowac jakos wyszukiwarke ;) Pasuja amory z poloneza, osobiscie polecam gazowe z atu, ale mozna wsadzic z trucka, combi albo zwyklego, trzeba je przerobic a jakbys zajrzal na gielde to tam nawet sa juz oferowane przerobione :) a sprezyny to po co wymieniac? Tego sie nie zmienia :0 Ale jak bardzo chcesz to poszukaj sobie ogloszen o utwardzaniu sprezyn, jesty ich troche w kraju :) No to chyba tyle, pzdr |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-02-21, 20:34
|
|
|
Ludzie kochane!
Przestancie zadawac pytania typu:
"czy wymieniał ktoś może amortyzatory w 1,1 z tyłu?"
bo sie rzygac chce!
Czy naprawde potrzeba tak duzo myslenia zeby stwierdzic ze na forum przez ktore przewijaja sie setki osob jest przynajmniej pare osob, ktore cos tam wymienialy?
Zlitujcie sie i nie piszcie bredni...
A nowy amor w sklepie kosztuje ok 180zl, za 250 to mozna kupic do przodu... |
|
|
|
 |
eddie
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 10:27
|
|
|
kocahny grzesiu..
jezeli nie masz ochoty pomoc to na c.. sie odzywasz i czepiasz ludzi!?!
milego dzionka
amorki i sprezyny
kmp. a tyl w bydgoszczy okolo 1 tys. zl |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 12:57
|
|
|
w sumie grzes ma racje bo tematy amorkoow byly pare ladnych razy
pozatym jest taki dzial jak tuning i tam jest to ladnie opisane nawet z rysunkiem..
sam jestem wlasnie na etapie wymiany amorkoow wiec wiem. i nie zasmiecam forum...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 13:55
|
|
|
| amory są już po 155pln(kraków) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 14:12
|
|
|
eddie!
nie pisz do mnie prosze "to na c.. " bo tego nie lubie... |
|
|
|
 |
eddie
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 15:05
|
|
|
ty nie lubisz tego..
ja nie lubie jak sie czepiasz kazdego i szukasz gdzie by tu wcisnac swoje wcale nie pomocne dwa zdania..
trzym sie
pozdr. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 16:40
|
|
|
ja nie lubie jak sie czepiasz kazdego i szukasz gdzie by tu wcisnac swoje wcale nie pomocne dwa zdania..
Zakonczmy te wymiane slow!
Chce tylko dwie sprawy zauwazyc:
- po pierwsze nie czepiam sie kazdego i wpieprza mnie jak ktos takie bzdury na mnie wypisuje
- po drugie nie szukam okazji do "wcisniecia wcale nie pomocnych zdan" bo odpowiedzialem Lakimowi tez jakos na pytanie, a nie napisalem jak Ty ze "kmp. a tyl w bydgoszczy okolo 1 tys. zl" - Lakim jasno napisal ze nie zamierza duzo placic!
Najpierw popatrz co sam "pomocnego" piszesz, potem sie do innych przywalaj! |
|
|
|
 |
Lakim
Gość
|
Wysłany: 2004-02-23, 12:43
|
|
|
Dziękuję wszystkim, za pomoc!! ... a eddie za wsparcie :) Moze jakos sie zrobia amorki bo juz mnie szlag trafia jak mam chodzić na piechotę...
No coz, muszę stwierdzić, że jak przeglądam to forum to co drugi post jest krytykowany - ehh... w każdym razie dzięki dla tych, którzy jednak mają troche w głowie i pomagają zamiast krytykować :) |
|
|
|
 |
Piotrek_dM
Gość
|
Wysłany: 2004-02-23, 14:31
|
|
|
| ja wyminilej jakis miesiac temu od poldka od tracka i jest ok.na pocztku troszke za twardy byl, ale po przejechaniu ok.tys.km jest ok. |
|
|
|
 |
eddie
Gość
|
Wysłany: 2004-02-23, 22:57
|
|
|
Lakim:
:)
pozdr. |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2004-02-25, 07:59
|
|
|
ja wymienialem ...
grzesiuB zalatwil mi regeneracje w krakau ... razem ze wszystkim (przesylka, etc) wyszlo 300zl za pare...
Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-02-25, 09:57
|
|
|