Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
warszawa żyje????
Autor Wiadomość
Paweł Simoniuk /Mały Dżon
Gość
Wysłany: 2010-10-06, 08:05   

Co się dzieje ze stolicą??? Dlaczego nie ma żadnych spotów??

gonzo
Gość
Wysłany: 2010-10-06, 10:10   

żyje, tylko na spoty nie jeździ.

Pudzian.
Gość
Wysłany: 2010-10-06, 19:17   

Ludzie się pochajtali dzieci narobili albo robią tylko im to nie wychodzi i sąsiad pomaga trzeba go pilnować żeby czarnego nam nie zrobił po droge praca praca i jeszcze raz praca..

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-10-06, 19:22   

ano. to co w trójmieście.
w młodych siła i nie patrzeć na resztę, trza działać samemu ;)
i starzy może też się obudzą :]
i młodzi przybędą :]

magik
Gość
Wysłany: 2010-10-07, 06:47   

ja wyjeżdżam z garażu za rok i zapewne grupka znajomych którym te autka składam. Jeśli nic nie przeszkdzi to spokojnie będzie kilka fajnych egzemplarzy na spot lub przejażdżki. Zapewniam że będzie na co popatrzeć :)

Kosiek
Gość
Wysłany: 2010-10-07, 14:29   

Ja się oficjalnie dopisze do terminu Magika. Bardzo mi się podoba to, że termin nie jest sprecyzowany:D Jak dla mnie późna wiosna-wczesne lato. A na spocie pod mostem w tym roku byłem, co prawda citroenem, ale byłem:P Na inne spotkania nie pozwoliła mi praca i spadający Tupolew-intensyfikacja pracy.

magik
Gość
Wysłany: 2010-10-08, 07:49   

o widzisz przypomniałeś się. Dołączasz do grupy :)

Kosiek
Gość
Wysłany: 2010-10-08, 11:33   

No bo ja taki z doskoku jestem więc przypomnieć o sobie muszę. Na forum jestem od kilku lat, na spotkaniach bylem chyba 2. A mojego autka jeszcze nikt nie widział. Jak również nie zgłosiłem się do klubu.
Od razu zaznaczam, że mój samochód przez Zbyszka i Magika wcale taki interesujący nie będzie;)

magik
Gość
Wysłany: 2010-10-08, 12:36   

duzo czasu do lata, możesz się podciagnąć, spoko

Arek CB
Gość
Wysłany: 2010-10-08, 22:16   

Słuchajcie jak chcecie i kiedy.
Nic nie robiliśmy ponieważ zazwyczaj tylko ja się pojawiam razem z Tomkiem.

panmajor
Gość
Wysłany: 2010-10-09, 01:49   

Co prawda do lata się nie przeprowadzę do WWA,i z pewnością nigdy to nie nastąpi,pewnie mi szybciej kaktus na ręce wyrośnie,albo,do trumny przyjdzie się złożyć,ale też zamierzam przy dobrych wiatrach wyjechać swoją wizją trabanta z garażu w tych okolicach czasowych co wy,mości panowie.Proponuję wam wycieczkę waszymi wychuchanymi cackami do Krakowa,to was potem odprowadzimy z powrotem ze Zbukiem do Warszawy.To będzie chyba najlepszy test dla aut po odbudowie przeróbkach itd,co tam kto ma na myśli...Wyjazd w obie strony na własny koszt,taki dziki rajd,sobota w K.R,niedziela w WWA.Komu się fura w drodze spierdoli stawia krate browara,albo adekwatne ilości wody ognistej.A,i totalny dzikus organizacyjny,spontan,co będzie to będzie,się oprawi delikatnie dymem i wszyscy będą zadowoleni.Proponuję nazwać to coś CARTONBALL :).Tylko mnie od razu nie zjedzcie że się wcinam itd

magik
Gość
Wysłany: 2010-10-09, 06:45   

o kurka, dobrą fazę złapałeś... ale pomysł zacny i jak najbardziej zwariowany. Ja mam obecnie 3 sztuki do poskładania w tym mój. Ogarnę te auta na bank do wiosny więc pogadamy jeszcze o tym :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2010-10-09, 07:49   

zapraszam po drodze do mnie na wichurę w prostej linii 3 km od kazimierza dln. :D Z jamesem już od dawna planujemy jakiegoś spota na działkach zrobić :)

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-10-09, 12:04   

a może morze?

Kosiek
Gość
Wysłany: 2010-10-09, 21:11   

Panmajor, pomysł niezły. Kto wie, może by się udało zgrać wszystkim w jeden weekend;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi