|
warszawa żyje???? |
| Autor |
Wiadomość |
Paweł Simoniuk /Mały Dżon
Gość
|
Wysłany: 2010-10-06, 08:05
|
|
|
| Co się dzieje ze stolicą??? Dlaczego nie ma żadnych spotów?? |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2010-10-06, 10:10
|
|
|
| żyje, tylko na spoty nie jeździ. |
|
|
|
 |
Pudzian.
Gość
|
Wysłany: 2010-10-06, 19:17
|
|
|
| Ludzie się pochajtali dzieci narobili albo robią tylko im to nie wychodzi i sąsiad pomaga trzeba go pilnować żeby czarnego nam nie zrobił po droge praca praca i jeszcze raz praca.. |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-10-06, 19:22
|
|
|
ano. to co w trójmieście.
w młodych siła i nie patrzeć na resztę, trza działać samemu ;)
i starzy może też się obudzą :]
i młodzi przybędą :] |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-10-07, 06:47
|
|
|
| ja wyjeżdżam z garażu za rok i zapewne grupka znajomych którym te autka składam. Jeśli nic nie przeszkdzi to spokojnie będzie kilka fajnych egzemplarzy na spot lub przejażdżki. Zapewniam że będzie na co popatrzeć :) |
|
|
|
 |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2010-10-07, 14:29
|
|
|
| Ja się oficjalnie dopisze do terminu Magika. Bardzo mi się podoba to, że termin nie jest sprecyzowany:D Jak dla mnie późna wiosna-wczesne lato. A na spocie pod mostem w tym roku byłem, co prawda citroenem, ale byłem:P Na inne spotkania nie pozwoliła mi praca i spadający Tupolew-intensyfikacja pracy. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-10-08, 07:49
|
|
|
| o widzisz przypomniałeś się. Dołączasz do grupy :) |
|
|
|
 |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2010-10-08, 11:33
|
|
|
No bo ja taki z doskoku jestem więc przypomnieć o sobie muszę. Na forum jestem od kilku lat, na spotkaniach bylem chyba 2. A mojego autka jeszcze nikt nie widział. Jak również nie zgłosiłem się do klubu.
Od razu zaznaczam, że mój samochód przez Zbyszka i Magika wcale taki interesujący nie będzie;) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-10-08, 12:36
|
|
|
| duzo czasu do lata, możesz się podciagnąć, spoko |
|
|
|
 |
Arek CB
Gość
|
Wysłany: 2010-10-08, 22:16
|
|
|
Słuchajcie jak chcecie i kiedy.
Nic nie robiliśmy ponieważ zazwyczaj tylko ja się pojawiam razem z Tomkiem. |
|
|
|
 |
panmajor
Gość
|
Wysłany: 2010-10-09, 01:49
|
|
|
| Co prawda do lata się nie przeprowadzę do WWA,i z pewnością nigdy to nie nastąpi,pewnie mi szybciej kaktus na ręce wyrośnie,albo,do trumny przyjdzie się złożyć,ale też zamierzam przy dobrych wiatrach wyjechać swoją wizją trabanta z garażu w tych okolicach czasowych co wy,mości panowie.Proponuję wam wycieczkę waszymi wychuchanymi cackami do Krakowa,to was potem odprowadzimy z powrotem ze Zbukiem do Warszawy.To będzie chyba najlepszy test dla aut po odbudowie przeróbkach itd,co tam kto ma na myśli...Wyjazd w obie strony na własny koszt,taki dziki rajd,sobota w K.R,niedziela w WWA.Komu się fura w drodze spierdoli stawia krate browara,albo adekwatne ilości wody ognistej.A,i totalny dzikus organizacyjny,spontan,co będzie to będzie,się oprawi delikatnie dymem i wszyscy będą zadowoleni.Proponuję nazwać to coś CARTONBALL :).Tylko mnie od razu nie zjedzcie że się wcinam itd |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-10-09, 06:45
|
|
|
| o kurka, dobrą fazę złapałeś... ale pomysł zacny i jak najbardziej zwariowany. Ja mam obecnie 3 sztuki do poskładania w tym mój. Ogarnę te auta na bank do wiosny więc pogadamy jeszcze o tym :) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2010-10-09, 07:49
|
|
|
| zapraszam po drodze do mnie na wichurę w prostej linii 3 km od kazimierza dln. :D Z jamesem już od dawna planujemy jakiegoś spota na działkach zrobić :) |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-10-09, 12:04
|
|
|
| a może morze? |
|
|
|
 |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2010-10-09, 21:11
|
|
|
| Panmajor, pomysł niezły. Kto wie, może by się udało zgrać wszystkim w jeden weekend;) |
|
|
|
 |
|
|