|
SEZON 2011 |
| Autor |
Wiadomość |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2010-09-12, 21:40
|
|
|
Witam... Jako, że temat poruszony na zlocie w Gnieźnie zrobił dużo szumu pragnę tutaj dodać info i podpytać organizatorów zlotów Polskich i ludzi co znają daty zagranicznych... o informacje kiedy lepiej było by zrobić Gniezno!!
Lipiec czy Sierpnień!! Pilne... postanowiliśmy wspólnie, że Wrzesień na ten teren jest zbyt Hard Core'owy dlatego wchodzimy na wcześniejszy!! czekam na info w razie wu klub@trabrygada.gnieznocity.com |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-09-12, 21:52
|
|
|
| Hehe to jeszcze ankieta w Gdowie i może wszystkie polskie zloty zrobić na majówkę a potem będziemy latać do sąsiadów :) |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2010-09-13, 09:18
|
|
|
Johnek, z tego co widziałem to większość (podkreślam większość) osób, które pojawiają się na zlotach w Gnieźnie nie jeździ na zloty CT i odwrotnie więc nie widzę problemu. Każdy sam wybiera gdzie jedzie.
Kalendarz imprez pojawi się w dziale PLANY (pozdrawiam Paplo).
Weekend majowy - potwierdzam że Pyrkomania odbędzie się - szczegóły później, ale wcześniej niż ostatnio.
Zapraszam i pozdrawiam wszystkich organizatorów. |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2010-09-13, 09:27
|
|
|
żeby nie było że z tematu zjechałem:
maj - Pyrkomania Poznań
lipiec - Silesia, komunistyczny
sierpień - Berlin,Jivka
wrzesień - Frydek
wrzesień/październik - Kraków
do tego niemieckie zloty nie wiem kiedy Anklam i czy jest Zwickau więc nie pisze |
|
|
|
 |
Chany
Gość
|
Wysłany: 2010-09-13, 09:57
|
|
|
Anklam - gdzieś w połowie maja.
Węgry - początek czerwca.
Sierpień - jest spora szansa na Bieszczady! |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2010-09-13, 10:43
|
|
|
My myślimy poważnie o początku sierpnia!! Nie chcemy się wcinać nikomu w termin ale jednak mamy takie a nie inne warunki polowe przez co później dużo ludzi nie przyjeżdża bo boi się spać we wrześniu pod namiotem!!
Po za tym usłyszałem dużo opinii, że teren ma potencjał, że zlot ma potencjał i ten potencjał żeby był wykorzystany musi być zmiana terminu.
Nie wiem Yulas skąd wziąłeś hasło, że ci ludzie nie jeżdżą na zloty CT bo większość tych ludzi była czy to na Pyrkomani czy na innych zlotach organizowanych przy współpracy CT. Było też parę nowych osób, które również potwierdzały pobyt w przyszłym sezonie na wszystkich zlotach w PL trabowych... Liczę, że termin Sierpniowy, który może będzie kolidować z innymi nie będzie problemem dla tych, którzy jednak chcą jeździć na zloty. pozDDRawiam i nie długo podam dokładny termin kolejnego IFA MEETING |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2010-09-13, 11:30
|
|
|
no może przesadziłem troszkę - zwracam honor.
początek sierpnia Berlin - tegoroczny PalitzeFest. W zasadzie ze zlotami jest jak z burzą - zawsze gdzieś jest jak nie w PL to gdzie indziej. |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-09-13, 13:24
|
|
|
| sierpień - zlotospot nad morzem |
|
|
|
 |
Arek CB
Gość
|
Wysłany: 2010-09-13, 22:59
|
|
|
| Właśnie to jest Pomysł Zlot nad morzem :) |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-09-14, 07:08
|
|
|
nie zlot tylko zlotospot, a może nawet i dwa :)
kto będzie chciał to przyjedzie.
zobaczymy
czas pokaże co wyjdzie. |
|
|
|
 |
Piotr Kucharski (kuchar)
Gość
|
Wysłany: 2010-09-14, 07:33
|
|
|
01.06.2011 - 05.06.2011 - 17. Internationales Trabant - Treffen Hansestadt Anklam
24.06.2011 - 26.06.2011 - ITT Zwickau - nic pewnego na chwilę obecną
05.08.2011 - 07.08.2011 - 2. Murmeltreffen (zlot P50/P60) |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2010-09-14, 10:19
|
|
|
Nasz wstępny termin to 5.08/7.08.2011 Jest to póki co wstępna data!! Ale na 100% wchodzimy wcześniej w termin gdyż nasz teren nie może zapewnić dobrych warunków noclegowych we wrześniu.
Nie chcemy się wcinać nikomu w terminy ale musicie nas zrozumieć. Liczymy, że przyjadą do nas nowi, którzy chcą się fajnie pobawić jak i długoletni pasjonaci, dla których Gnieźnieński zlot jest czymś w rodzaju przysłowiowa Mekką wschodnioniemieckiej motoryzacji :) tak więc zapraszamy za rok |
|
|
|
 |
GrzegorzG(Greg)
Gość
|
Wysłany: 2010-09-14, 11:57
|
|
|
| Co do zlotospotu to CHYBA przełożymy znów na wrzesień, bo sąsiedzi się TROCHĘ pluli, ale to jeszcze do omówienia. |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-09-14, 12:26
|
|
|
Gregu, ale to tylko 1 week& ;)