Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TrabiExpo 2007
Autor Wiadomość
mitek
Gość
Wysłany: 2007-03-29, 08:42   

Witam!

Na ostatnim spotkaniu na zabłociu dowiedziałem się że zostałem nominowany do zorganizowania zlotu w tym roku. Ponieważ dwu krotnie pomagałem przy organizacji TrabiExpo zdaję sobie sprawę jak wiele kłopotów można napotkać po drodze. Dlatego zawracam się z prośbą do was. Wszelkie spostrzeżenia, propozycje, oferty pomocy proszę wpisywać tutaj, lub wysyłać na mojego maila . Chciałbym aby ten zlot był równie udany jak poprzednie albo jeszcze lepszy.

Oczekuje propozycji atrakcji w ciągu dni zlotowych (szczególnie liczę na osoby z Krakowa i okolic). Szukam ciekawego miejsca gdzie by można wyskoczyć na jeden dzień poza miasto ale niezbyt daleko od Krakowa (w zesżłym roku Dobczyce były super ale ciut za daleko). Chętni do pomocy jako obsługa mile widziani na razie zgłosiło się około 7 osób.

Temat TrabieExpo uważam za otwarty, śpieszmy się bo zostało mało czasu żeby wszytko super przygotować :-)

Pozddrawiam

qubiak
Gość
Wysłany: 2007-03-29, 21:10   

no ja się piszę do pomocy:)

Goodstuff
Gość
Wysłany: 2007-03-30, 16:01   

Ja ze swojej strony deklaruje ze doprowadzę swoje autko do porządku, żeby nie trzeba go było ciągnąć na holu do Dobczyc ( czy gdzie tam pojedziemy w tym roku ) oraz pomoc w przygotowaniach.

mitek
Gość
Wysłany: 2007-03-30, 19:54   

heh no to ja gustaw chyba z tym czujnikiem zegarowym przybędę ustawimy zapłon i bierzemy sie za trabieexpo :-)

pelu-p
Gość
Wysłany: 2007-03-30, 20:03   

jezeli bedzie potrzeba tez pomoge, jestem studentem w krk i w miare mozliwosci pomoge

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2007-03-31, 11:00   

Tak jak zadeklarowałem - chętnie pomogę przy załatwieniu formalności, pism, kontaktów z mediami.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2007-03-31, 15:28   

Ja ze swojej strony deklaruje ze doprowadzę swoje autko do porządku, żeby nie trzeba go było ciągnąć na holu do Dobczyc

Mam nadzieje, bo w tym roku raczej Cie nie poholuje... choc nigdy nic nie wiadomo...

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-03-31, 17:50   

No to w końcu ja będę miał okazję i ja Cię Goodstuff poholuję!!! Bo ostatnio mi Cię Kuba wyjął... :) Tylko, żeby ktoś nie wymyślił zlotu gdzieś po jakis górach bo mi się woda w chłodnicy zagotuje :)))))
Ze swojej strony deklaruję pomoc przy np. zrobieniu banerków na stronę z info z zlocie, jakiś bajeranckich maili z zaproszeniami i innymi pracami "oprawy graficznej" zlotu :)

Goodstuff
Gość
Wysłany: 2007-04-01, 18:49   

Trabi jest już umyty i zatankowany. Pali i jeździ, ale regulacja zapłonu go nie ominie. Po świętach chce zrobić przegląd, żeby wszystko było jak należy.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2007-04-01, 19:12   

Gustaw... jak zrobisz przeglad to chyba Ci flache postawie :)

Mr Muzik
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 12:23   

Cześć
no to ja od razu walnę dość istotne pytanie:
Skoro zmienia się organizator to czy termin pozostaje niezmienny (październik?) czy też się zmienia? :-)

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 14:19   

prawdopodobnie tradycyjnie ten sam termin...

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 18:19   

skoro Janusz jest organizatorem T.Expo to dlaczego w dziale PLANY widnieje jako organizator GrzegorzB??

mitek
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 18:25   

Prosiłbym o przyklejenie tematu

Dane kontaktowe z organizatorem zlotu:

Janusz Mitusiński (Mitek)
mitek@WYTNIJTOnsystem.pl
kom: +48696204904

mitek
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 18:31   

co do terminu to widzę że już został ustalony za mnie, no cóż chyba pozostaniemy przy nim, chociaż wolałbym mieć coś do powiedzenia na ten temat. Widzę że wrzesień jest wolny. Niby październikowy zlot w krk jest tradycją ale skoro wrzesień jest wolny to chyba lepiej by było organizować zlot w tym czasie, chociażby z tego powodu że jest cieplej :-) i nie ma zajęć na uczelniach. Ja na ten przykład mam w październiku najwięcej pracy i wrzesień byłby dla mnie najlepszy. Proponuje małe głosowanie kto woli zlot we wrześniu a kto w październiku. Proszę o uzasadnienie :-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi