Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOTKANIE Z POLICJą :)
Autor Wiadomość
rafcio1
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 04:26   

Piszę dosłownie 10 minut po zdarzeniu, jeszcze nigdy coś takiego mnie nie spotkało.
O godz 04:00 jechałem przez miasto i nie zdziwiłem się kiedy zobaczyłem że policja jadąca przedemną zaczęła zawracać kiedy skręciłem w prawo (w nocy często są kontrole) , policja mnie zatrzymała i ale zato jak się zdziwiłem kiedy Pan powiedział mi zebym WłąCZAł śWIATłA i pojechali sobie spokojnie dalej. !!!jechałem przez miasto w nocy bez wączonych świateł!!! (w sumie to na tych 6 voltach to ja nie zauważyłem wcale różnicy przy tym dzisiejszym oświetleniu ulic.
nie wiem czy kogoś coś podobnego spotkało? w normalnym jakimś samochodzie to taka jazda parę stówek by kosztowała, nie mówiąc o punktach.

vader
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 07:56   

też kiedyś tak zrobiłem:) o 24 jechałem do domu i dopiero po 3 km jak wjechałem w ciemna ulicę się kapnąłem że mam wyłączone światła :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 08:38   

w moim przypadku policjant był na tyle życzliwy ze wsadził mi 200 zł i 6 punktów (za prędkość) a za pierwszym razem to mi się upiekło bo tylko 500 i 6 punktów :/

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 16:59   

Mnie Zatrzymywali za brak pasów ale Czy Wszystkie Trabanty Miały Pasy ??
mój ich niema rocznik 71' i, taka tam wymówka że, to zabytek i wersja najbardziej okrojona podczas produkcji. :) Za nic więcej nie miałem okazji spotkać się z Policją ....
ale jazda Celowa bez świateł środkiem drogi, w środku nocy i jeszcze na dachu to mi się zdarzała, (kierował brat ale ile miał na liczniku ? hihihi )

rafcio1
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 18:44   

ja mam rocznik 72 i też nie mam pasów

warcab
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 21:05   

ja mialem osatnio symaptyczna przygode z policja, chciala mi wcisnac 300zl za jazde podprad(o dziwo na osiedlowym kawalku dwukierunkowym)jakos sobie tak wydumali ze musialem jechac pod prad nie wpadli na pomysl ze moglem miec auto zaparkowane na dwukierunkowej no i sprwa trafila do sadu bo nie przyjalem mandatu;/

a z lepszych akcji to kiedys w wakacje o 1 w nocy jechalem po miescie i ciagle swiecili mi taksiarze dlugimi po oczach co mnie strasznie wnerwialo i zastanawialo co chca dopiero po tym jak wyjechalem z oswietlonej ulicy, naszczsecie wtedy bez mandatu:)

miszatrabi
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 21:15   

Ja również miaŁem spotkanko z panami spod Ciemnej gwiazdy

Jadąc na trasie Zamość -Wawa ok/17.00 widze czerwony lizak wiec sie zatrzymuje policjant podchodzi patrzy że trabi pokazuje suszarke tam dokŁadnie 139 km/h pÓknąŁ mnie w gŁowe "szerokiej drogi też kiedyś miaŁem Trabiego" :)

arni-piotr d
Gość
Wysłany: 2006-11-19, 17:09   

ale to co walnął cie w głowe a potem cie puścił bez niczego?

bRq
Gość
Wysłany: 2006-11-20, 02:25   

u mnie skonczylo sie na 50pln i zabraniu dowodu rejestracyjnego za brak klamek ;P

warcab
Gość
Wysłany: 2006-11-20, 08:51   

a mozna zabrac dowod za brak klamek, przeciez niektore modele aut tak maja????

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-11-20, 14:33   

hehe , ja tez mialem kika przygód :
raz jechał z disco o 3:00 i na parkingu mialem zaswiecone postojówki , szczegół ze były koloru UV, załadowałem ekipe i jade , patrze z prawej wyjezdza radiowóz ,ale nic jade sobie spokojnie dojechałem do krzyzówki i w prawo a tu nagle disco w lusterkach , zatrzymałem sie na przystanku , podeszli prosze zaswiecic swiatła (wtedy zczaiłem ze nie wlaczylem swiatel mijania , tylko lecialem przez miasto na ultravioletach dali mi wtedy 200 zł ,4 pkt. , szczegół ze po piwku i 5 osób w aucie , ale tego naszczescie nie wiedzieli.

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2006-11-20, 20:51   

Dobrze ze spotkań z policją na autostradzie w Krakowie Nie było, Tam
Ktoś Pomarańczowym Trabim z kremowym dachem, wyprzedzał poboczem :) ale jaja jak się pobocze kończyło a oni dalej.... 7 samochód z prawej biorą :) hahahaha miałem Ubaw jak się wryłem przed tira i na środek i lewy pas
za takie manewry Prawko mi powinni zabrać
ale Kto uwierzy, to Przecież Trabant 601
Trabant Potrafi.

Szkoda że nie widzieliście tego lajf

bRq

i jak z dowodem Masz go nazot ?

Warcab

Jak postęp z mandatem i sprawą w sądzie ?

miszatrabi

139km/h a była to 601ka ??
ja swoją miło wspominam tesz taka exkluzywna i wysportowana była
pomijając KRK i zapieczony hamulec. :)

warcab
Gość
Wysłany: 2006-11-21, 22:32   

narazie czekam na list do sadu(ale jak na zlosc zaczynaja strajkowac listonosze, normalnie wszystko pod gore:))
a czy przyjdzie wogole to sie zobaczy ponoc sie czeka od 2tyg do 2 miesiecy, zobaczymy co sie z tego wykluje, moze ze niby mala szkodliwosc albo panowie policjanci po przeanalizowaniu sytuacji sobie odpuscza pozyjemy zobaczymy:)

miszatrabi
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 10:04   

arni-piotr_d

tak dokŁadnie popukał mnie po głowie i pozwolił jechać dalej bez żadnych konsekwencji w postaci mandatu

Bross i COst'a

nieSTETY nie była to 601-ka ale polo. Choc miaŁem i przygode podobna z 601-ka tylko juz przy predkości o 20 km/h mniejszej

pozDDRawiam

arni-piotr d
Gość
Wysłany: 2006-11-23, 20:40   

miszatrabi mój 601kombi widoczny na zdjęciu zamyka zegar ale nie wiadomo czy licznik jest dokładny w każdym bądz razie myśle że 115km/h pruje bankowo bo wał był po regeneracji i robiony remont silnika

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi