Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
KONKURS - LICYTACJA
Autor Wiadomość
klakson
Gość
Wysłany: 2006-08-04, 22:06   

Witam wszem i wobec.

Klub Trabel Bełchatów ogłasza przetarg nieograniczony na wykonawce zlotu w 2007 roku w terminie majowym. Zgłoszenia można składać w nieprzekraczalnym terminie do 30-09-2006 na maila klakson_600@wp.pl

p.s.
nie jestem przekupny no ale ... :)

pozdrawiam

Buder79
Gość
Wysłany: 2006-08-07, 16:07   

ale ???????????????????
:)

Buder79
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 14:55   

klakson chyba troche zły tytuł bo widze ze zainteresowanie znikome a nawet osmiele sie powiedziec zadne

robak
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 16:06   

czy to znaczy ze "belchatow" nie bedzie juz taki sam jak kiedys?? w sumie to by bylo niezle, bo za duzo tego samego juz jest ;p

klakson
Gość
Wysłany: 2006-08-10, 16:31   

dokladnie tak, chociaz za zadko bywałes zeby oceniać :)

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-08-11, 18:26   

Jak Ktoś może powiedziec że było tego za dużo dlamnie wszystkiego Zamało.
Robak może ty cos zorganizujesz czego jest tak mało na zlotach ?????????

robak
Gość
Wysłany: 2006-08-11, 20:19   

klakson: wiesz... program byl zawsze taki sam wiec te 3 razy jak mnie tam zawialo wystarczylo zeby zobaczyc jak jest. bylo oczywiscie sympatycznie, ale mozna w koncu jakas zmiane wprowadzic.

czajnik: chetnie, ale sam robic nie bede. zaloga wroclaw nie jest na tyle zorganizowana w chwili obecnej zeby organizowac zlot. nie chodzi tez o to zeby bylo "cos innego", ale chodzi o to zeby miejsce nie bylo caly czas to samo. raz czy dwa w jednym miejscu ok, ale latami w tym samym miejscu, zwiedzanie tej samej dziury moze stac sie monotonne. fakt jest jeden i niezaprzeczalny - zawsze to ludzie tworza klimat, ale miejsce tez moze sie zmieniac bo to tylko sprawia ze jest atrakcyjniej.

a co do mojej obecnosci na zlotach, to jezdze tam gdzie mnie na to stac i/lub tam gdzie mam fantazje pojechac. w pyrkowie zawsze bede obecny jak tylko bedzie zlot. inne zloty juz roznie. wiadome jest ze zaloga poznan mnie tak przyciaga i moja zone, ze tam sa skazani na nasza obecnosc ;]

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-08-11, 23:01   

czajnik nie sraj sie!!!

citek
Gość
Wysłany: 2006-08-11, 23:13   

Bez urazy robak ale te trzy razy kiedy cie zawialo do belchatowa z czego 2 (lub cos kolo tego)byles na godzine nie moga poswiadczyc tego co tak naprawde dzialo sie na zlotach a zlotow bylo 6 nie liczac zimowego. I kazdego rou staralismy sie tylo jak moglismy zeby zorganizowac cos nowego nie zapominajac o nowych zlotowiczach ktorzy nie widzieli np dziury (ktora nie jest przymusowa do zweiedzania)

szopeno(lenny)
Gość
Wysłany: 2006-08-12, 11:32   

Hmmm i znowu zjazd z tematu.
Przypominam, że nie chodzi tu o to kto zorganizuje zlot w Bełchatowie, tylko o to kto chce majowy termin na zorganizowanie swojego zlotu w swoim miescie.
Czyli najprościej kto przedstawi najciekawiej zapowiadający się zlot temu oddamy majowy termin.
Trampkowisko 2006 najprawdopodobniej było ostatnim.
Niech wykaże się trabantowa młodzież.

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-08-15, 15:27   

trzymam sie słowa "najprawdopodobniej", ono niesie mi nadzieje...

robak
Gość
Wysłany: 2006-08-15, 19:28   

citek: 2 razy bylem przez 3 dni, a raz wpadlem na kilka godzin. nie o to chodzi jednak, ze marudze ze "do dupy" bo tak nie jest. po prostu ciesze sie ze bedzie jakas zmiana. chyba moge wypowiedziec jeszcze swoje zdanie? ilez mozna robic zlotow w tym samym miejscu? mamy tak ladne miejsca w kraju, ze mozemy sobie pozwolic na zloty w innych miastach - prawda? jadac na zlot mam ochote nie tylko spotkac sie z ludzmi znajomymi i nowymi, ale i zobaczyc cos nowego - zwiedzic nieco kraju.

klakson
Gość
Wysłany: 2006-08-15, 20:19   

robak ciiiiii.......

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-08-16, 16:15   

Trampkowisko 2006 najprawdopodobniej było ostatnim.
Niech wykaże się trabantowa młodzież.

To brzmi okrutnie. Mam nadzieję że może chociaż nie systematycznie ale będzie jeszcze jakiś (jakieś) zloty w Bełchatowie.
Ze zmianą może i racja, bo się przyda.
A może dogadać się z Zarządem WARTBURGOWEGO zlotu? Wspólny zlot nie dość że dużo liczniejszy to jakoś od dawna chiałem na taki pojechać.

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-08-16, 17:33   

Hmmm....

Kolejna lokalizacja zlotu będzie miała bardzo wysoko postawioną poprzeczkę. Ale może to i dobrze, w każdym bądz razie mam nadzieję, że "STARA GWARDIA" w 100% poprze organizatorów majowego nowego Trampkowiska.

JUST DO IT

P.S.

A nazwa zlotu zostanie zachowana ?? ??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi