|
[ŚLĄSK] Spot w Rybniku |
| Autor |
Wiadomość |
Hania & Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-02-14, 15:44
|
|
|
Więc sprawa wygląda jak na razie tak. Spot miałby się odbyć dnia 12.03.2006 (niedziela). Spotkalibyśmy się tam gdzie zwykle czyli na parkingu Makro (mam nadzieję że nas nie wyproszą dlatego proszę żeby nie szaleć bo więcej już nas tam nie wpuszczą). Z lokalem jeszcze sprawa nie jest załatwiona na 100% bo muszę pogadać z kierownikiem a jego wiecznie nie ma. Jutro powinien być to tam zajadę znowu ale powiedzieli mi że nie powinno być problemów żebyśmy się wbili większą grupą, w końcu lokal jest dość spory. No to pisać kto chętny na przyjazd.
Pissssssssssssssssss |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-02-14, 16:35
|
|
|
nareszcie coś blisko mojego domu oczywiście postaram sie być |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-02-14, 21:09
|
|
|
OOO jak ludzie sie zbiorom to odrazu wyyslom kiedy nastepny spot a tu jeszcze przed chwilom byl wspaniały spocik w gliwicach
Jak bedzie transporcik to oczywiscie ze wpadne :D |
|
|
|
 |
Adam 79
Gość
|
Wysłany: 2006-02-14, 21:51
|
|
|
Postaram sie wpasc Mateusz jak chcesz to cie wezme tylko sie skontaktuj ze mna. P
ozdrawiam |
|
|
|
 |
Monia & Szpyrol
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 10:49
|
|
|
| Cześc Arthas jo yno czekoł na to:] dopsze ze jest jakiś spot w rybcu. postaramy sie przipełzać jak warunki pozwolą. narazie pozdrawiam cześć. |
|
|
|
 |
Hania & Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-02-15, 14:34
|
|
|
| No to lokal muszę załatwiać inny bo jakaś impra tam będzie ale nie bójcie się załatwię coś na pewno. A jak nie to pozostaje stacja benzynowa :D. Nara |
|
|
|
 |
radek panicz
Gość
|
Wysłany: 2006-02-17, 15:44
|
|
|
| czesc ale macie kolizje terminow w tym czasie jest w krakowie rowniez a ja dopiero na wiosne wyjade brak zimowek i za niski ten moj trabik chyba wloze do niego kola 16" bo na tych 15"za nisko siedzi pozdr radek i Agata |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2006-02-17, 17:23
|
|
|
spot w rybniku jest spotem slaskim a nie calej polodniowej polski ..ale ja sie nie znam
masz racje zaloz 16` a nalepiej 18`
to jak ja glebne kombika to bede musial chyba na 22 jezdzic :P:P:P:P:P:P
13 cali rulez |
|
|
|
 |
Hania & Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-02-18, 09:34
|
|
|
No to więc tak. Spotykamy się 12.03.2006 r. na parkingu Makro o godzinie 15:00 i czekamy tak do 15:30 a potem jedziemy do tzw Demona. Wryjemy się tam niezapowiedzianie bo innej opcji nie ma niestety. Naprzeciwko jest fajny parking należący do uczelni ale w niedzielę raczej będzie można tam bez prblemu zaparkować. A jak nie to zaparkujemy gdzie indziej. Jeszcze dokładnie obadam jak to tam wygląda. Żeby było tak jak powinno być to pojadę tam w niedzielę.
Pozdro 1,1 :D |
|
|
|
 |
Monia & Szpyrol
Gość
|
Wysłany: 2006-02-18, 11:12
|
|
|
| tak jest morti niema to jak jeździć na małych telewizorach :D a najlepiej to wciepej se z jelcza:pp |
|
|
|
 |
dawid błatoń
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 13:09
|
|
|
| Co do wpadanki niespodziewanki do Demona to powinno się udać a jak nie to tuż obok jest Sękata Chata :):):) Mam nadzieje że mojego trampiszona odpale w końcu. Marian swojego rozłożył na czynniki pierwsze więc skubnę sobie co nieco :):):) Narazie jest nieźle wydobyłem go ze śniegu więc mam nadzieje że sie pojawie. |
|
|
|
 |
Placik
Gość
|
Wysłany: 2006-02-19, 17:27
|
|
|
| Ja to się raczej już nie odzywam. Bo ostatnio chciałem przyjechać to dojechałem tylko na ul. Gliwicką a potem to juz na hol :/ |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-02-20, 11:36
|
|
|
no to pojeżdżone na spot dzięki naszym kochanym drogowcom i dziurze której nie załatali stoję w sosnowcu z urwanym amortyzatorem, zobaczymy czy się wyrobie przed 12 ... ale będę się starał |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2006-02-21, 20:32
|
|
|
| trza byl odzownic po policje od razu. spisaliby papeirzyska, zlozylbys wniosek do zarzadu drog, zwrociliby Ci za naprawe i zalatali dziure. |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2006-02-22, 00:12
|
|
|
| yyyjasne |