Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRAMPKOWISKO 2006
Autor Wiadomość
klakson
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 17:58   

ciagnie sie ten zlot jak telenowela, akcja przypomina czasami flaki z olejem, a atrakcje sa czasami tak bzdurne ze az oslabiajace

... i o to chodzi ;)

pozdrawiam wszystkich i oglaszam wszem i wobec ze belchatow zaczyna krecic temat VI juz zlotu trabantow TRAMPKOWISKO 2006 & Przyjaciele.
jedno jest pewne - termin 28.04 - 03.05.2006 i miejsce zlotu (jak co roku) zelow, stanica harcerska. co do reszty, to nawet mojego stanu zdrowia nie jestem pewien, takze za duzo sie nie wypowiem. napewno kilka rzeczy chcemy powtorzyc z innych zrezygnowac, tak aby kolejny zlot zapadl uczetnikom w pamieci.

jesli chcesz wypowiedziec sie co jest CACY a co BE, to wal smialo na maila lub uzewnetrznij sie tutaj - wszelkie opinie mile widziane

pozdrawiam

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 19:00   

;D

już się nie mogę doczekać!!!

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 20:33   

Będe na 1000 % nawet jak bym miał iść na piechote . Jak dla mnie wszystko tam jest CACY :)

James
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 20:48   

Wszystko cacy:) Nic dodać nic ująć:) Lublin będzie na 100%:)

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-01-05, 04:46   

ja rowniez postaram sie byc, bo naprawde warto...:)

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-01-05, 13:05   

pewno że warto :-)
i raczej się pojawimy... :-)

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2006-01-05, 13:28   

ja juz zaczynam się pakować na zlot tylko pytanko czemu on taki krótki??? i ptoponuje zaszć Kudłatego i Budera!!! {chyba sam tez to zrobie }

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-01-05, 14:31   

A może też sie wybiore ?? ?? ??
Chociaż tak daleko.....

Jak tam do Was trafić ... oprócz zapachu miXolu jaki będzie mnie prowadzić to poprosze o wytyczne ....

Bo jak z Bydgoszczy będe wyjeżdzać to na dym z kominów bełchatwskiej elektrowni musze się kierować .... a co dalej ???

klakson
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 07:58   

oficjalna cześć zlotowa będzie może i krótka (6 dni to mało?), ale oczywiscie dożynki trwają do poniedziałku ;)

jest nawet plan zeby skrocic czesc oficjalna zlotu do 4 dni (do poniedzialku) a nastepne 6 dni przeznaczyc na wakacje z trabantem, w ramach ktorych bedziemy jezdzic na wycieczki, bedziemy zwiedzac i wogole bedzie sympatycznie
chetni niech juz zaklepuja urlop

pozdrawiam

szopeno(lenny)
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 10:40   

Dodam tylko na marginesie, że fajnie by było jakbyście wcześniej napisali w owym temacie czy jestescie w stanie zostać u nas tak długo (4, 6 a moze więcej dni) to nam ułatwi organizacje.
ps.dla długodystansowców kupujemy juz organy na czarnym rynku także o wątroby i trzustki nie musicie się martwić na miejscu wymienimy ;)

wartborgini
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 14:39   

Chętnie tam pojadę tylko nie wiem czy mnie wpuścicie wartburgiem...
Ale jak mnie tylko wpuścicie to obiecuję go schować głęboko żeby nie psół sielankowego widoku samych trabantów :-)

Jakie koszty będą ???
Oczywiście jak się bawić to na full więc bym przyjechał na całą imprezę...

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 15:28   

dostrzegam pewne problemiki jeśli chodzi o decydowanko teraz czy przyjedziemy na calusieńkie 10 dzionków czy tylko na 4-6 - jeszcze trochę miesiączków do maja jest...

ja najchętniej to na fuulka ale nie wiem co na to mój szefuńcio i czy moja pracka mi pozwoli

jeśli to nie będzie kłopocik to my zadeklarujemy konkreciki w troszeczke późniejszym terminku okejku?

ciałko!

cioteczka

picia353
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 17:14   

Nio czy Rzeszów w całości bedzie??
Ja czyli połowa trabanciazy z Rzesz. bede na 90%:P
A dróga połowa trabanciazy czyli Arek ,niejestem w stanie potwierdzić :P

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 20:35   

Witam,ja będę na bank ja co roku to juz moj 4 raz:-)zabiore kilka aut z Częstochowy i bedzie zajefajnie.pozdrawiam

Dawid Szejn
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 20:53   

Witam narazie mój 2 miesiac z trabim myśle ze zawidam do bełchatowa.Bedzie to mój pierwszy zlot i napewno nieostatni.:-)
To juz dwie furki z Częstochowy napewno bedzie wiecej:p

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi