|
TRAMPKOWISKO 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
klakson
Gość
|
Wysłany: 2006-01-04, 17:58
|
|
|
ciagnie sie ten zlot jak telenowela, akcja przypomina czasami flaki z olejem, a atrakcje sa czasami tak bzdurne ze az oslabiajace
... i o to chodzi ;)
pozdrawiam wszystkich i oglaszam wszem i wobec ze belchatow zaczyna krecic temat VI juz zlotu trabantow TRAMPKOWISKO 2006 & Przyjaciele.
jedno jest pewne - termin 28.04 - 03.05.2006 i miejsce zlotu (jak co roku) zelow, stanica harcerska. co do reszty, to nawet mojego stanu zdrowia nie jestem pewien, takze za duzo sie nie wypowiem. napewno kilka rzeczy chcemy powtorzyc z innych zrezygnowac, tak aby kolejny zlot zapadl uczetnikom w pamieci.
jesli chcesz wypowiedziec sie co jest CACY a co BE, to wal smialo na maila lub uzewnetrznij sie tutaj - wszelkie opinie mile widziane
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Ciotka_Lilka
Gość
|
Wysłany: 2006-01-04, 19:00
|
|
|
;D
już się nie mogę doczekać!!! |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2006-01-04, 20:33
|
|
|
| Będe na 1000 % nawet jak bym miał iść na piechote . Jak dla mnie wszystko tam jest CACY :) |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2006-01-04, 20:48
|
|
|
| Wszystko cacy:) Nic dodać nic ująć:) Lublin będzie na 100%:) |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-01-05, 04:46
|
|
|
| ja rowniez postaram sie byc, bo naprawde warto...:) |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-01-05, 13:05
|
|
|
pewno że warto
i raczej się pojawimy... |
|
|
|
 |
Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
|
Wysłany: 2006-01-05, 13:28
|
|
|
| ja juz zaczynam się pakować na zlot tylko pytanko czemu on taki krótki??? i ptoponuje zaszć Kudłatego i Budera!!! {chyba sam tez to zrobie } |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-01-05, 14:31
|
|
|
A może też sie wybiore ?? ?? ??
Chociaż tak daleko.....
Jak tam do Was trafić ... oprócz zapachu miXolu jaki będzie mnie prowadzić to poprosze o wytyczne ....
Bo jak z Bydgoszczy będe wyjeżdzać to na dym z kominów bełchatwskiej elektrowni musze się kierować .... a co dalej ??? |
|
|
|
 |
klakson
Gość
|
Wysłany: 2006-01-06, 07:58
|
|
|
oficjalna cześć zlotowa będzie może i krótka (6 dni to mało?), ale oczywiscie dożynki trwają do poniedziałku ;)
jest nawet plan zeby skrocic czesc oficjalna zlotu do 4 dni (do poniedzialku) a nastepne 6 dni przeznaczyc na wakacje z trabantem, w ramach ktorych bedziemy jezdzic na wycieczki, bedziemy zwiedzac i wogole bedzie sympatycznie
chetni niech juz zaklepuja urlop
pozdrawiam |
|
|
|
 |
szopeno(lenny)
Gość
|
Wysłany: 2006-01-06, 10:40
|
|
|
Dodam tylko na marginesie, że fajnie by było jakbyście wcześniej napisali w owym temacie czy jestescie w stanie zostać u nas tak długo (4, 6 a moze więcej dni) to nam ułatwi organizacje.
ps.dla długodystansowców kupujemy juz organy na czarnym rynku także o wątroby i trzustki nie musicie się martwić na miejscu wymienimy ;) |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2006-01-06, 14:39
|
|
|
Chętnie tam pojadę tylko nie wiem czy mnie wpuścicie wartburgiem...
Ale jak mnie tylko wpuścicie to obiecuję go schować głęboko żeby nie psół sielankowego widoku samych trabantów
Jakie koszty będą ???
Oczywiście jak się bawić to na full więc bym przyjechał na całą imprezę... |
|
|
|
 |
Ciotka_Lilka
Gość
|
Wysłany: 2006-01-06, 15:28
|
|
|
dostrzegam pewne problemiki jeśli chodzi o decydowanko teraz czy przyjedziemy na calusieńkie 10 dzionków czy tylko na 4-6 - jeszcze trochę miesiączków do maja jest...
ja najchętniej to na fuulka ale nie wiem co na to mój szefuńcio i czy moja pracka mi pozwoli
jeśli to nie będzie kłopocik to my zadeklarujemy konkreciki w troszeczke późniejszym terminku okejku?
ciałko!
cioteczka |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-01-06, 17:14
|
|
|
Nio czy Rzeszów w całości bedzie??
Ja czyli połowa trabanciazy z Rzesz. bede na 90%:P
A dróga połowa trabanciazy czyli Arek ,niejestem w stanie potwierdzić :P |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-01-06, 20:35
|
|
|
| Witam,ja będę na bank ja co roku to juz moj 4 raz:-)zabiore kilka aut z Częstochowy i bedzie zajefajnie.pozdrawiam |
|
|
|
 |
Dawid Szejn
Gość
|
Wysłany: 2006-01-06, 20:53
|
|
|
Witam narazie mój 2 miesiac z trabim myśle ze zawidam do bełchatowa.Bedzie to mój pierwszy zlot i napewno nieostatni.:-)
To juz dwie furki z Częstochowy napewno bedzie wiecej:p |
|
|
|
 |
|
|