Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
III Zlot Pojazdów Komunistycznych
Autor Wiadomość
PREZES
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 08:38   

Planujemy III Zlot Pojazdów Komunistycznych. Info na głównej stronie www.cartoontrabant.pl

Proszę o zgłoszenia.

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 11:05   

ja sie zgłaszam!
pozdro!

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 12:43   

och doczytałem..50zł/os 3 dni umm :-(
to jest tylko 20 km od wawy...nie mam zamiaru tam nocowac...czy koszty sie nie zmienią?
czy w koszty mamy wliczone jakies jedzonko?
a jezeli chciałbym wpaść tylko na kilka godzin dziennie albo tylko na parade po Wawie?

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 13:18   

no to dopiszcie i mnie!! no dokladnie ja tez z Wawki wiec nie bede nocowal.... a 50 zl to dosc duzo.....

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 16:48   

Witam wszystkich serdecznie.
Prezes super pomysl moze ja sie wyrobie.....

pozdrawiam

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 17:05   

No to ja tez sie pisze i nocowac tez nie bede.Czy to cos zmienia apropos kosztow??

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 19:40   

Nie nomoże będę teraz złośliwy ale wkurza mnie to biadolenie o kosztach. Ja również liczę pieniądze i 50zł to dla mnie dużo w tej chwili, ale wybór jest jasny: masz -jedziesz, nie masz -przykre ale nie jedziesz. Organizator zlotu założył takie koszty i do tego trzeba się dostosować. Jak ktoś do kina się wybiera to też negocjuje tam cene biletu? Zrozumcie ludzie że to nie są imprezy w stylu: "spotkajmy sie u meni na działce". Wymaga to poniesienia kosztów a organizator w żadnym wypadku ze swojej kieszeni ponosić ich nie powinien.

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 22:07   

Nikt Cie Piotrek o zdanie nie pyta...
nie mamy zadnych pretensji tylko pytamy o ewentualną mozliwośc zejscia z kosztów bo po co mamy płacic za 2 doby jezeli spimy w domach i wpadamy na pare godzin?
jezeli sie nie da to nie, wiadomo ze jak kasy nie bedzie to się nie pojawimy
ale jezeli bedzie wiecej takich bez kasy to chyba skończy sie na takiej paradzie jak w juwenalia ;)

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 22:32   

Może i nie pyta - ale mam takie samo prawo do wyrażenia swojego zdania jak inni. Czy komuś się to podoba czy nie.

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-16, 22:38   

:p wrzuć na luzik:P

PREZES
Gość
Wysłany: 2005-05-17, 07:48   

Koszty...

Jak na każdym zlocie koszty są stałym problemem. Kto chciałby tylko wpaść na zlot i "pooglądać", a nocować w domu to proszę bardzo, ale zlot nie polega na "oglądaniu" - trzeba w nim uczestniczyć... ale to wiedzą tylko starzy wyjadacze...

Koszty dla oglądających - 5 zł za dobę/osobę (lecz w tej opłacie nie ma ani naklejek, ani wjazdu na pole...) Niestety aby wjechać na pole trzeba zapłacić za dobę - 20 zł nocleg/doba + 10 zł opłaty organizacyjnej, w której są: identyfikator, naklejki i wszystkie profity wynikające z uczestnictwa w zlocie. Wiąże się to z tym, że wiele osób wjeżdża na "chwilę", a potem zostaje na dłużej - i robi się bajzel...

Parada jest otwarta dla wszystkich więc jak ktoś chciałby przyjechać tylko na paradę to zapraszam na sobotę.

Koszty są nie do "ruszenia" więc proszę się nie targować :)

Kogo nie stać ten niech nie przyjeżdża - to stara dobra zasada, która ułatwia wszystkim życie, lecz nie wszyscy potrafią ją zrozumieć...

Mam nadzieję, że sprawa została wyjaśniona.

Pozdrawiam

papieju
Gość
Wysłany: 2005-05-17, 10:04   

zeby tylko bajura nie zdrozala do tego czasu to bedzie dobrze. my pewnie przylecimy w 3 osoby, mam okolo 200km w jedna strone + parada - tak wiec koszty sie rozloza w miare ludzko. No a moze przy odrobinie szczescie bedzie juz gazowka to w ogole wyjdzie fajnie, choc wole jezdzic dwutaktem

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2005-05-17, 14:16   

ja raczej też sie pisze tylko jeszcze nie wiem czy bede sam czy też z rodzinką!?

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2005-05-17, 18:52   

słuszna racja Prezes.kiedyś nikt się nie pytał czy do Zwickau kosztuje tyle czy tyle,po prostu wsiadał sam w dwusówa i jechał na zwiedzanie europy...
przepraszam za dygresje.
koledzy zajrzyjcie kiedyś na jakiś inny zlot innych samochodów,zobaczcie za co tam się płaci i ile.jeżeli ktoś chce się w coś bawić to oprócz chęci potrzebne są również pieniądze,czasami mniejsze,czasami większe.
niestety nikomu chyba nie jest łatwo w dzisiejszych czasach,ale ja na swoim przykładzie powiem że na częś rzeczy sobie nie pozwalam żeby np.mimo zapewnień że raczej nie będe w Bełchatowie to wyskubałem kaske,przebłagałem narzeczoną i pojechaliśmy,coprawda nie na cały zlot ale zawsze...
to chyba jest jedna z cech p[rawdziwego Trabanciarza,a nie tylko urzytkownika Trabanta
możecie się zgadzać lub nie-od tego jest wolność słowa-ja wyraziłem swoje zdanie
pozdrawiam i postaram się być na starych "śmieciach"
Marcin "Narwaniec"

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-05-18, 00:18   

To ja też się piszę najprawdopodobniej dwie osoby.
Tylko takie małe "Ale". Jeśli Czersk jest 20 kilosów od Centrum Wawy to jak daleko jest Pruszków?!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi