Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Lublin - Po Spotkaniu
Autor Wiadomość
trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-01-15, 18:12   

Witam.
Chcielibysmy wszystkim serdecznie podziekowac za przybycie.
Nie sadzilismy ze az tyle osob przyjedzie - lacznie przewinelo sie ok. 26-27 samochodow!
Byly pewne ubytki, ktore postaramy sie uzupelnic na nastepnym spotkaniu...
Tymczasem zapraszam do ogladania zdjęc ze spotkania:
Zdjecia
Pzdr i do nastepnego!:)

James
Gość
Wysłany: 2005-01-15, 18:18   

Było super!!! Nie spodziewałem się, że przewinie się tyle autek:) Dokładnie było 28 samochodów-22 trabanty i 6 wartburgów:))) Ale to nie koniec, będzie jeszcze więcej! To spotkanie pokazało jak wielu trabanciarzy jest na lubelszczyźnie i jak wielkie jest zapotrzebowanie na funkcjonowanie klubu. Oczywiście były pewne niedociągnięcia, które jako organizatorzy postaramy się naprawić następnym razem:) A kolejne spotkanie juz za dwa tygodnie!!! Wtedy wszystko musi już byc dopięte na ostatni guzik:)

bipi78
Gość
Wysłany: 2005-01-15, 20:52   

Lublin zmartwychwstał ALLELUJA !!!!!!!!!!, ten dzisiejszy spot to wielki sukces organizatorów ,po tak długim martwym okresie myślę że przejdzie to do porządku dziennego i co miesiąc na Zamku ( następny 13.01 15.00 i mam juz nadzieje że z moim pilotem :) Marek wiesz o kogo chodzi )

bipi78
Gość
Wysłany: 2005-01-15, 20:56   

następny spot oczywiście 30.01 godz .15.00 przejęzyczenie sorki

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-01-15, 22:15   

Qrde dużo was było jak na spodkanko , TRABIQ14 GRATULACJE za organizacje!!

herman
Gość
Wysłany: 2005-01-15, 23:35   

no przyznam, że jest to spore osiągnięcie. jednak spora jedność wśród trambkarzy;)
moje uznanie. oby nasze kluby rosły w siłę, a ludzie żyli dostatnio :D:D:D:D

James
Gość
Wysłany: 2005-01-15, 23:58   

Hej nie zapominajcie też o innych organizatorach tego spotu :)))

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 14:29   

Kedzior mi wyslal taka wiadomosc:
ej.. Mogłeś napisać @!#$ na forum że nie tylko ty organizowałes spot. Bo teraz wszystko poszło na twoje konto chociaż to ja z kubą się najwięcej ozapierdalaliśmy. Nie mówiąc jużile nas benzyna wyniosła. Teraz wszystkie pochwały zniera mareczek ale opierdol my, ze zła trasa i tak dalej. A poza tym to nie pisz @!#$ kubie że ci się nie podobało trąbienie, zmienianie pasów i tak dalej bo to nie od nas zależało. Trobmił kto chciał i ja nie wiedzę w tym nic złego.
Rozmawialismy z Kuba, zaczelismy ustalac kilka rzeczy i wymieniac spostrzezenia - robic obore jadac 40 km/h na 3 pasmach nie bylo zbyt inteligentne - akurat wy jechaliscie normalnie tylko ze niektorzy jechali tak jak chcieli. Robienie wezyka w taka pogode tez nie bylo dosyc normalne. Trabienie - w niektorych miejscach ustalimy gdzie OK, a gdzie NIE.
Ps. Najwiecej to akurat Kuba sie ozapierdalal, ze sie tak ladnie wyraze.
Pzdr

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 14:56   

Ps. Stooooooooooooooooooooooooooo lat, stooooooooooooooooooooooooooo lat dla Kuby z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!
Kuba - zebys w koncu znalazl upragniony znaczek!!!:)
Heeeeej

James
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 15:06   

Kiedyś cię znajdę, znajdę cię:))) Dzięki za pamięć:) A tak poważnie, to uważam że zarówno ty, Kędzior jak i ja się nazapierdalaliśmy:) Każdy cos zrobił... Udało się i to jest najważniejsze!!! Nie skaczmy sobie do gardeł, jeszcze każdy będzie miał szansę się wykazać.

James
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 15:41   

A żeby już było wzystko jasne:
Trabik-przygotował projekt ulotek i ogłoszenia, rozkładał ulotki w Lublinie, zrobil fotki ze spotu, umieścił je na stronie i napisał posta o spotkaniu
Kędzior-Rozkładał ulotki w Lublinie i Świdniku, urzyczyl w tym celu swojego samochodu i wypalił sporo benzyny
No i ja, chyba akurat zrobiłem najmniej z tego grona, bo gdyby nie tych dwóch panów, to by mnie na spocie nie było:) Dzięki chłopaki za wszystko.

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 17:53   

witam
GRATULACJE!!!
Unas w wawie jak sie pokaze 4-5 trabantow to super jest no chyba ze koniec roku no to 10 aut i to wszystko.

Przychodzi tylko pozazdroscic

wujek
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 20:33   

witam!
chialem: pogratulowac frekwencji i organizacji, ktora jak na pierwszy raz nie byla zla :p
podziekowac: za mozliwosc przybycia i super popoludnie.
pozDDRawiam :))

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 20:34   

Witam jestem pełen podziwu że udało wam sie zgromadzić tak dużą ilość trabantów na spotkaniu. Szkoda tylko że Tarnobrzeg nie mógł przyjechać ale myśle że sie poprawimy i odwiedzimy wasze piękne miasto naszymi super trabikami i poskaczemy sobie troche po dachach , bo podobno z tego słyniemy. Pozdrawiam Leszek Pasjonat Tarnobrzeg

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 20:41   

Widze że narobiłem ,,bigosu" sorki nie wiedziałem ze Was tylu tam było, org, sorki , moja wina ,sorki TRABIQ14

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi