|
17.04 - Spotkanie CT Slas |
| Autor |
Wiadomość |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-03-23, 18:58
|
|
|
Spotykamy sie o 13 tej pod M1 Bytom a o 14 tej wyjezdzamy do DSD na impreze off road.
Pozdrawiam
Jesli macie ochote wziasc udzial w konkursie jazdy po stoku narciarskim to wezcie zimoweczki :))
Plan calej imprezy :
Godz. 10.00 Otwarcie imprezy – prezentacja dealerów samochodów 4x4 i quadów, serwisów samochodowych i innych wystawców.
Godz. 12.00 Amatorskie Zawody dla kierowców samochodów 4x4(pojazdy fabryczne bez jakichkolwiek przeróbek). Na specjalnie przygotowany torze odbędą się dwie konkurencje:
ü OS – przejazd na czas/punkty( kategoria kobiety, mężczyźni oraz “najbardziej widowiskowy przejazd”
W przerwie przejazd gwiazdy – znanego w świecie czterech kółek zespołu rajdowego – Adrian Kuś i Paweł Korbiel na Jeepie Wranglerze 2,5l
ü Trial – (kategoria kobiety, mężczyźni)
Godzina 16.00
ü Zawody dla właścicieli maluchów, trabantów, syren.... we wjeździe na szczyt stoku narciarskiego po śniegu. Wygra ten, kto wjedzie wyżej względnie szybciej. Kategorie: maluchy, trabanty, syreny, warszawy itd....
Godz. 19.00 - Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród
Godz. 19.00 - Rozpoczęcie imprezy w namiocie “Biesiada Piwna”, muzyka: DJ lub kapela
Jednocześnie szereg atrakcji towarzyszących:
ü Koncerty na scenie
ü Plac zabaw dla dzieci z dmuchanymi zabawkami
ü Mini - wyścigi pojazdów elektrycznych i miniaturowych quadów dla najmłodszych
ü Paintball, zawody łucznicze
ü Przejażdżki Hummerem
Dzień II
Otwarcie imprezy godz. 10.00
Godz. 12.00 Tor przeszkód dla Samorządowców i dziennikarzy(quady)
Godz.14.00 Zmagania dealerów samochodowych – wyścigi samochodów 4x4
Godz.17.00 Pokaz skoków freestyle na quadach lub motocyklach terenowych oraz zawody dla posiadaczy quadów organizowane wspólnie z ATV Polska z Krakowa
Godz.17.30 Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród
Jednocześnie szereg atrakcji towarzyszących:
ü Koncerty na scenie
ü Plac zabaw dla dzieci z dmuchanymi zabawkami
ü Mini - wyścigi pojazdów elektrycznych i miniaturowych quadów dla najmłodszych
ü Paintball, zawody łucznicze
ü Przejażdżki Hummerem |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2004-03-23, 21:16
|
|
|
| hmmm a mówiłeś na GG Borsuk że jest 1 dzień :( to ja juz nic nie kumam:( |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2004-03-23, 21:53
|
|
|
"Zimóweczki" to jeszcze mam na aucie bo jakoś nie chce mi się ich zdejmować...
A "łańcuszki" regulamin dopuszcza?
A będzie też taka fajna kolejka linowa jak w motocyklowym hill-climbing'u? No i czy będzie na końcu tego stoku teka siatka jak na lotniskowcu co mnie złapie jak się za bardzo rozpędzę? |
|
|
|
 |
TrabiManiak
Gość
|
Wysłany: 2004-03-23, 22:09
|
|
|
Ohoho.........nio to moze ja i Pele wpadniemy i udowodnimy moje istnienie...:)
Nio ale jeszcze nic pewnego zobaczymy czy bedzie czas :))
PozDDRo |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2004-03-23, 22:20
|
|
|
| W takim razie ekipa CT Śląsk będzie czekała wobec tak szumnej zapowiedzi... |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 01:24
|
|
|
Oby obecnosc Pele i Trabimaniaka , oraz kto wiem , moze podswietlonego potwora z plomieniami nie przycmila tej skromnej imprezki :)))
Lancuchow regulamin nie dopuszcza :((
( kolcow tez ) |
|
|
|
 |
TrabiManiak
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 15:04
|
|
|
| No spoko jak checie to nimusimy sie starac przyjechac.....No a Trabantem to niewiem czy wpadniemy bo narazie silnik lezy w piwnicy....i narazie bedziemy go skladac..... A czy bedzie dzialal to zobaczymy.... |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 15:06
|
|
|
| Wrecz przeciwnie , bardzo sie cieszymy :) , przynajmniej JA ! |
|
|
|
 |
TrabiManiak
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 20:06
|
|
|
A to dobrze :)))my rowniez sie cieszymy...
A Wlasnie panie Borsuk ta impreza wkoncu ile dni bedzie trwac ?:)
PozDDRo |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 21:00
|
|
|
Właśnie Borsuk. Bo juz słyszałam że 3 dni. Napisz konkretnie bo ludzie domyślają się dziwnych rzeczy!!!!!!!!!!!
nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie (zastanowienie) ??????? |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 21:14
|
|
|
Impreza w dolomitach trwa dwa dni , a My bedziemy tam przez jeden ( ten najciekawszy ) .
Szczegolowy plan moge wyslac na maila , dla ludzi z okolicy chetnych na dwa dni imprezy |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 21:24
|
|
|
ano w tytule watku jest napisane ze 17.04 a nie 17-20.04.
Impreza off road jest owszem 2 dniowa , ale My bedziemy tam tylko przez jeden dzien .
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Artur (YETI)
Gość
|
Wysłany: 2004-03-26, 03:23
|
|
|
| Juz nie moge sie doczekac :) Niestety tym razem bede maluchem (chyba, bo narazie to wal korbowy wymontowalem i wioze jutro do szlifu) Mam nadzieje ze do 17 kwietnia bedzie na chodzie. Pozdrawiam. A palenie gum bedzie ;) ??? |
|
|
|
 |
Borsuk
Gość
|
Wysłany: 2004-03-27, 12:04
|
|
|
jak dasz rade palic gume na sniegu , to bedzie :))) .
Jak ostatnio sie przypatruje niektorym "tuningowanym" ,maluszkom , to mam wrazenie ze potrafia latac , wiec palenie gumy to chyba zaden problem :))))
Spojlerki Spojlerki ;)))) |
|
|
|
 |
TrzyKrzyzyki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-27, 19:38
|
|
|
Witojcie obywatele towarzysze :D
Cobyście nie myśleli, że TrzyKrzyże już odpadły, to daje do zrozumienia, że żyje :D
Wśrod atrakcji nie widze co prawda chlania do samego rana, ale cóż. Przeżyje. Mimo dość poważnych z trabantem kłopotów donosze, iż naprawde cięzka sytuacja życiowa może jedynie spowodować brak mojej obecności i blu śmiganta mego. Wiec do zobaczenia tym, którzy będą :D
Narta wszystkim, bo z planu widze, że się przyda :D |
|
|
|
 |
|
|