Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
NIEWYGODNE TEMATY
Autor Wiadomość
JaJer
Gość
Wysłany: 2011-01-27, 21:21   

Jak śnieg wraz z asfaltem na wiosnę, tak giną niewygodne tematy na forum.
Co najważniejsze nawet ślad po nich nie zostaje, w odróżnieniu od dziury po asfalcie w jezdni.
Ktoś mi to wytłumaczy?

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2011-01-27, 21:27   

JaJer, ja z Kumpelkiem zadajemy to pytanie już od jakiegoś czasu, dlaczego zostają usuwane tematy, posty, tak jak piszesz, co niewygodne to wyparowywuję. I ten temat też poleci ;p

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-01-27, 21:31   

:D :D :D ja już nie będę powtarzał tego co ostatnio pisałem, bo i tak to zniknie :P :D

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2011-01-27, 21:33   

Bo o niewygodnych tematach najłatwiej nierozmawiać, najłatwiej jest zakopać je pod ziemię.... podobie jak rozmowa Rodzica z Dzieckiem w po pytaniu "Tatusiu a skąd biorą się dzieci ?"

...

:-)

JaJer
Gość
Wysłany: 2011-01-27, 22:05   

O! KamiL_ON - miło mi Ciebie "czytać" ;)
Pozdrawiam.

Lary
Gość
Wysłany: 2011-01-27, 22:19   

To się Panowie i Panie nazywa cenzura :) Tak dobrze znana w wcześniejszym ustroju naszego Państwa.

Qba
Gość
Wysłany: 2011-01-27, 22:24   

Nie tylko we wcześniejszym...

ciotka_lilka
Gość
Wysłany: 2011-01-27, 23:25   

też to odnotowałam i uważam że ta cenzura to trochę przesada

JaJer
Gość
Wysłany: 2011-01-28, 00:14   

To się Panowie i Panie nazywa cenzura
Moim zdaniem to się nazywa troszkę inaczej, zaczyna się na "s", a kończy się na "o" (całego słowa nie będę przytaczać).
Zwykłe skryte działanie - bo mam władzę i mogę robić co chcę.
Tu polecam zainteresować się co oznacza słowo FORUM?
Takie działanie nie sprzyja klubowi.
Jestem człowiekiem wolnym i w takim razie poszukam sobie inne forum.
Zniesmaczony JaJer

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2011-01-28, 00:20   

Zapomniałeś też dodać że "obłuda", ja i kumpelek szukaliśmy wg. władz dziury w całym kiedy biliśmy na alarm i nikt się pod nami nie podpisał, nie wstawił się za nami. Wystarczyłeś JaJer tylko ty żeby ruszyła lawina uznania w tej sprawie.

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-01-28, 10:27   

Jajer- zaraz władze Ci odpiszą, że pisanie nie kulturalnie itp źle świadczy o stowarzyszeniu jakim jest Cartoon Trabant Polska i co na to sponsorzy i ble ble ble. :P ;)

a żywego, polskiego forum o Trabantach nie znajdziesz, bo wszystkie umierają tak samo jak Trabanciarstwo w Polsce.

Dymatorek, jakbyś mógł to mów sam za siebie (mimo, że zgadzam się z tym co piszesz:)) ale zaraz osoby wyższe stażem czy coś, będą sugerować, że jesteśmy w jakiejś komitywie, albo przeżyliśmy wspólną noc czy coś takiego- wiesz takie typowe odzywki dla ludzi wykształconych, ale mało inteligentnych.

ogólnie czekam na rozwój całego klubu, bo na razie straszą wielką rewolucją a tu cisza:) i myślę, że taką meeeega cenzurą itp to mogą dużo osób wypłoszyć z forum.

Pozdrawiam!

ps.
Chyba nie powinienem się już na zlotach pokazywać:( :P

Czaiński Piotr
Gość
Wysłany: 2011-01-28, 10:50   

"ale zaraz osoby wyższe stażem czy coś, będą sugerować, że jesteśmy w jakiejś komitywie, albo przeżyliśmy wspólną noc czy coś takiego- wiesz takie typowe odzywki dla ludzi wykształconych, ale mało inteligentnych"- i kto to pisze?- całkiem niedawno to ty wypisywałeś takie brednie na tym forum...

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-01-28, 10:51   

Dymatorek napisał:
nikt się pod nami nie podpisał, nie wstawił się za nami. Wystarczyłeś JaJer tylko ty żeby ruszyła lawina uznania w tej sprawie.

Bo jak ktoś krzyczy cały czas i na każdy temat to jego krzyki stają się mniej słyszalne. Zresztą Twoje posty biją rekordy kasowalności ;)

Co do moderacji to przychylam się do tego aby delikatnie przystopować i pozwolić pisać z większą swobodą. Wydzielać niektóre wątki zamiast je kasować.
Wszystko pod warunkiem utrzymania forum na wysokim poziomie kulturalnym.

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-01-28, 10:56   

Kumpelek napisał
ale zaraz osoby wyższe stażem czy coś, będą sugerować, że jesteśmy w jakiejś komitywie, albo przeżyliśmy wspólną noc czy coś takiego- wiesz takie typowe odzywki dla ludzi wykształconych, ale mało inteligentnych

No to nie jest wysoki poziom wypowiedzi jeśli ktoś uważa temat rozmowy za ważny i chce być poważnie w niej traktowanym.
Kumpelek, wiesz o co chodzi bo jak chcesz to potrafisz pisać :)

Lary
Gość
Wysłany: 2011-01-28, 11:41   

Ja ostatnio też zostałem nie mile skomentowany. Jakoś nie widziałem żebyś zwrócił uwagę koledze a tez brałeś udział w rozmowie. Czyli można rozumieć ze jest równo uprawnienie z podziałem na (ważnych i mniej ważnych).

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi