|
Zdjęcia trabantów RAT |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz Żułtowski
Gość
|
Wysłany: 2010-07-11, 14:36
|
|
|
Witam, poszukuje zdjęć trabantów w stylu RAT, wyszukałem kilka tutaj
http://forum.vwgolf.pl/vi...ghlight=trabant
Ale troszkę mało tych zdjęć. Szukałem jeszcze na flickr ale tam tego od groma i teraz coś mi to muli strasznie, więc nie wytrwałem do końca tych zdjęć. Chciałbym się jeszcze od Was dowiedzieć, co można zrobić w stronę szczura w trabancie, żeby to rzeczywiście nie wyglądało jak złom, który stoi z 30 lat pod chmurką...
Pozdrawiam mlodyellow |
|
|
|
 |
fabisia
Gość
|
Wysłany: 2010-07-11, 16:18
|
|
|
| Szczur grzybcia :) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2010-07-11, 18:09
|
|
|
| tu masz kilka fotek mojego. chociaż jemu jeszcze trochę brakuje. |
|
|
|
 |
Mały601
Gość
|
|
|
|
 |
Mały601
Gość
|
Wysłany: 2010-07-11, 18:54
|
|
|
| Aha i jak chcesz robić szczura to po pierwsze : ZWIĘKSZ GLEBE !!! A po drugie to przytrzyj papierkiem np 500 na mokro, przypal np. plakiem tak jak aren. No i co wiąże się z ekstremalną glebą w dobrym szczurze (jak będziesz nim jeździć) musisz karmić go spawem inaczej się złamie. Tyle ode mnie PozDDRawiam. |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-07-11, 20:11
|
|
|
| kędzior a tapicera to widzę na wypasie :D |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-07-11, 20:18
|
|
|
| Szkoda, że w Polsce to w większości te niby 'raty' to po prostu rozpadające się, zniszczone Trabanty i nic więcej. Fakt, takie przesłanie jest tego stylu aby auto tak wyglądało, ale również przesłaniem jest to, że auto powinno bezpiecznie się poruszać itp.. a z dziurami w podłodze itp to to średnio bezpieczne. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-07-11, 21:13
|
|
|
| bo raty u nas w Polsce robi się od d..y strony. Wygląd najważniejszy, mechnika leży. Zamiast sie czegoś nauczyć to się zdjęcia ogląda i marszczy bena i biega po papier .... ale ścierny do OBI :D |
|
|
|
 |
Mateusz Żułtowski
Gość
|
Wysłany: 2010-07-11, 22:24
|
|
|
A co Wy byście robili z takiego egzemplarza? Rat czy ogarnąć go z wierzchu, ew leciutka gleba i pomykać nim?
trab1
trab2
trab3
trab4
trab5 |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2010-07-12, 00:21
|
|
|
| kędzior rządzi :) |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-07-12, 07:33
|
|
|
Brzydkie, ble... :)
Nie widziałem jeszcze "rata" który by mi się podobał. Wszystkie wyglądały jakby z lenistwa albo braku pieniędzy ktoś wybrał taki właśnie wizerunek.
Podobałby mi się z zewnątrz rat a w środku full eksklusif, łącznie ze skórą i ekranami LCD + mocne audio. Wtedy całość byłaby kozacka, a nie śmietnikowa. Ale takie zrobienie samochodu może być droższe niż doprowadzenie do normalnego, ładnego stanu. |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-07-12, 07:38
|
|
|
A w ogóle to szczurki to bardzo ładne stworzonka :)
Szczury |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-07-12, 07:39
|
|
|
tego mistrza widziałem w Zwickau na żywo wglądał jak wyciągnięty z jeziora :).
Kędzior rządzi owszem. Ale ten trabant jest zrobiony mechanicznie tak jak należy. I nie jest to rozpadające się g....o. To trabanciarz a nie trabantowy podjarek :] |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-07-12, 07:41
|
|
|
| miło kogos pochwalić wreszcie :) |