|
Czemu sie forum wiesza |
| Autor |
Wiadomość |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2009-11-01, 11:36
|
|
|
Myslałem ze tylko u mnie sie tak dzieje ale po rozmowach z innymi uzytkownikami nie tylko.
Mam pytanie czemu często nie mozna sie dostać na strone CT albo sie godzine otwiera albo wcale. |
|
|
|
 |
muffin
Gość
|
Wysłany: 2009-11-01, 12:02
|
|
|
| jest problem ze sprzetem obslugujacym lacze, prosze o cierpliwosc |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-11-01, 12:33
|
|
|
| dyplomatyczna odpowiedz :] |
|
|
|
 |
muffin
Gość
|
Wysłany: 2009-11-02, 09:29
|
|
|
Dyplomatyczna czy nie, ale prawdziwa jest.
Mam nadzieje że dziś problem zostanie zażegnany i transfery wrócą do normy. |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2009-11-03, 00:40
|
|
|
| muffin: a moze chcesz jakis backup zrobic? dysponuje serwerem (BGP4+ i pare fanuch rur to tego zapietych, ze i lac mozna wode (z predkoscia 50Mbps zagramanica i 100Mbps klasy PL) w obie strony (sam tne na okolo 4, zeby jednak nikt nie lal :P). jak nie forum, to przynajmniej glowna mozna bez problemu na 2 hosty na raz wrzucic. reksio (bo tak sie host nazywa) dziala juz 10 lat i po raz kolejny upgrade sprzetu bylo. stoi tam pare czesto odwiedzanych stronek, ale maszynka mozna by powiedziec sie opieprza, wiec CT mozna dorzucic. w razie czego wiesz jak mnie znalesc (mail/skype/stacjonarny pl/komorka UK:NI). |
|
|
|
 |
muffin
Gość
|
Wysłany: 2009-11-04, 11:58
|
|
|
gdyby nie dało się szybko usunąć problemu mam inna lokacje z porządnym łączem,
dziś podmieniony zostanie następny sprzęt który może być powodem niestabilności łącza,
proszę o wyrozumiałość |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2009-11-04, 23:11
|
|
|
| wyrozumialosc i cierpliwosc ok ale co roku jest jakis wiekszy klopot wiec moze tez czas pomyslec o czyms lepszym tzn pewniejszym... |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-11-04, 23:38
|
|
|
bedzie nowa strona... bedzie nowy hosting :)
cierpliwosci :) |
|
|
|
 |
muffin
Gość
|
Wysłany: 2009-11-05, 13:45
|
|
|
wyrozumialosc i cierpliwosc ok ale co roku jest jakis wiekszy klopot wiec moze tez czas pomyslec o czyms lepszym tzn pewniejszym...
ciekawe jak powstrzymać panów w koparkach aby nie wybrali światłowodu przy wykopkach, awarie się zdarzają, a na kolokacje w bunkrze nas nie stać, aby ją sponsorować dla CT, |
|
|
|
 |
Piotr Bachurski
Gość
|
Wysłany: 2009-11-05, 16:48
|
|
|
| witam stwierdzilem i chyba slusznie ze nie bede otwieral nowego tematu-a ten temat prawie na wykonczeniu wiec mam pytanko nie zwiazane z tym tematem ale z nowym-a mianowicie-dlugo mnie nie bylo tutaj i teraz moj traban wyglada troche inaczej i mam pytanie w zwiazku z tym -jak zmienic zdjecie(to co sie wyswietla po napisaniu czegos z boku tekstu- (avatar chyba to tu sie nazywa fachowo) na Formun CT -krok po kroku gdzie wejsc i jak zmienic-powinno si dac chyba -dzieki z gory za odpowiedz pozDDRawiam Piotrek |
|
|
|
 |
Sebastian
Gość
|
Wysłany: 2009-11-05, 17:01
|
|
|
| Nacisnij na swoje imie przy slowie autor. Jak wejdziesz to kliknij na prawy gorny rog na ikonike z kartka. Wszystko :) |
|
|
|
 |
Piotr Bachurski
Gość
|
Wysłany: 2009-11-05, 17:07
|
|
|
| haha-dawno mnie nie bylo-dziekuje panie Sebastianie zaraz bede zmienial-pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2009-11-05, 22:50
|
|
|
| przeciez napisales ze jest problem ZE SPRZETEM a nie ze kabel wykopali...Co prawda zaraz bedzie ze sie czepiam ale piszesz jedno wczesniej a teraz co innego...Wszyscy licza ze klopotow bedzie jak naj mniej i w jak naj mniej odpowiednich momentach(tzn jak ktos bedzie szukal pomocy "na juz") |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2009-11-06, 21:05
|
|
|
tak...
opitolmy webmasterów ze trzymają wszystko w domu,opłacają domenę i całe tam bo raz w roku coś nie bangla.
Wiec mam pytanie malkontenci...
co wy zrobiliście dla klubu że macie wysokie wymagania. |
|
|
|
 |
muffin
Gość
|
Wysłany: 2009-11-06, 21:12
|
|