|
ŁADNY TRABANT NA SZROCIE NA STRAZACKIEJ !!! |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-18, 13:40
|
|
|
Byłem dzisiaj na strażackiej na szrocie. Na tym dalszym z nr 2. Stoi śliczny trabant kombi. Progi i nadproża wymienione. Pas tylni klapa i zderzaki to niemalże ideał. Wygląda jakby wjechał o własnych siłach. Ładny oryginalny kolor nawet zadbany jako tako. Ładne gumy. Nie wim jak z silnikiem bo nie spojrzałem. Nawet chciałem go odpalić bo aku miał ale okazało się że wyładowany. Może ktoś go wyrwie. Wiadomo że z papierami to nie problem. Trabant wygląda na taki absolutnie
do jazdy. Lata 80 te ale nie wiem czy na sprężynach. |
|
|
|
 |
KRZYSZTOF TOMANA
Gość
|
Wysłany: 2007-10-24, 19:22
|
|
|
| a grze ta ulica strazacka w krakowie ?????// ja jestem włśbnie z tamtych okolic |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2007-10-24, 19:24
|
|
|
| yyy...Koledze Magikowi chodziło o strażacką w Warszawie |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-29, 10:00
|
|
|
| dzisiaj znowu odwiedziłem szrocik. Stoi ładne kombi 1,1. Blacharsko powiedziałbym super. Reszta nie wiem. Coś ogólnie wysyp na szrocie bo pojawiły się jeszcze dwa dwusuwy kombi i sedan. Sedan jest z hycomatem . Co do 1,1, to warto go wyciągnąć jest naprawdę do jazdy. Kombi dwusów tez chyba przyjechał o własnych siłach. Jest po wymianie progów i nadproży. Serce boli jak się tam chodzi. Te traby powinny jeszcze jeżdzić po drogach. Oczywiście stoją w Warszawie na ul.Strażackiej |
|
|
|
 |
eddie
Gość
|
Wysłany: 2007-10-29, 16:55
|
|
|
a powie mi ktos czy jest mozliwosc pozyskania czesci na tym szrocie czy moze tylko w calosci auto?
czy maja tam jakis 'okres przejsciowy' zanim auto zostanie zezlomowane?
ew. czy mozna kogos kto 'na miejscu' prosic o wygrzebanie paru gratow (odplatnie oczywiscie) i przetrzymanie ich przez jakies 2 tygodnie?
pozdrawiam
edd |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-10-29, 17:27
|
|
|
| ej no.. przeciez pisze magik ze autko jest cacy tylko jezdzic... a ty juz chcesz je rozszabrowac... |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-29, 17:44
|
|
|
| no byłoby lepiej gdyby ktoś ją uratował |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2007-10-29, 18:02
|
|
|
| pracwałem na auto złomie i nie da się auta kupić w całości nie jeden by tak chciał ..auto musi zostać skasowane skoro zostało zezłomowane przez co wyrejestrowane- można kupić częśći ale budy nie, chyba że w Warszawie jest inaczej aczkolwiek nie sądze.pozdrawiam |
|
|
|
 |
eddie
Gość
|
Wysłany: 2007-10-29, 18:06
|
|
|
co mi po tym ze do jazdy kiedy mam jednego ktory gratow potrzebuje..
i wedle mnie lepiej cos wygrzebac niz calego do prasy wciskac.. toc nie wiadomo czy ktos go wezmie.. ew. jesli ktos moze jakis namiar na ten szrot podac... tel? |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-10-29, 18:31
|
|
|
| a co ty bedziesz gadac ze niemozna go odkupic ze szrotu... Mozna go kupic ale bez prawa rejestracji dostaniesz na niego paragon lub fakture... a graty mozna wziasc z jakiegos złamanego, rozbitego czy co :P |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 08:29
|
|
|
juz jedną budę z tego szrotu załatwiłem. Wyciągnął ją Greg. Chyba za 3 lub stówki. To też była zdrowizna. Oczywiście bez numerów.
Eddie co Ci potrzebne z polówki ? |
|
|
|
 |
eddie
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 11:26
|
|
|
;]
buda w mym trabie jest cacy jako ze wyspawane i piaskowane i konserwowane bylo wszystko..
potrzebuje zbiornik paliwa abo w mym sie rozszczelnil na zgrzewie w calej tylniej czesci .. (falbane zjadla rdza ;|)
przednia klejona szyba, przeguby zew. i wewn. (najlepiej wszystkie), elektro_zawor od ssania, usczelke klapy od kombika, silnik wycieraczki tyl - kombi, amory przod, owiewki drzwi, lewa tylna listwa alu. (z blotnika)
chyba tyle. ..
ew. caly trab kombi - najlepiej papierow lecz taki aby dojechal o wlasnych silach na pUstkowie.
pzdr.
eddie |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 14:22
|
|
|
| u nas w Częstochowie nei można kupić karoseri z auta wiem bo przezponad rok rpacowałem na złomie samochodowym ajak nie wierzysz to przyjedz i zobaczymy czy ci sprzedadzą. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 15:25
|
|
|
| oj mnie się raczej niechce wymontowywać. Adres szrotu na stronie Ct. Zadzwoń i wypytaj. Dzisiaj jeszcze raz oglądałem tego trampka. Na liczniku ma 30 tysi. W kazdym razie nie ma więcej jak 130 |
|
|
|
 |
Michał C.
Gość
|
Wysłany: 2007-10-30, 16:02
|
|
|
| Piotr to słąby ten wasz szrot:) wystarczy troche checi i gotówki |