Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Kraków] Myjnia - serdecznie nie polecam.
Autor Wiadomość
GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:55   

Pojechalem w czwartek moim Trabantem 1,1 do myjni A-Car (rog Piastowskiej i Podchorazych).
Mycie Podstawowe 14zl

Wjechalem do myjni, po chwili czekania pracownik oznajmil ze mycie skonczone.
Poprosilem zeby przeczyscil brud ktory zostal z tylu kolo zderzaka, potym jeszcze wskazalem ze tylny slupek trzeba przeczyscic - pracownik bez slowa to wyszczyscil...

W tym momencie z biura krzyknal szef myjni: "przestan czyscic juz tego zloma!",
na to zapytalem goscia czy mu sie cos nie pomylilo, na to on:
"Przeciez to jest zlom!", ja mowie ze nie zycze sobie zeby ktos mowil tak o moim samochodzie,
on na to: "Podobaja sie panu takie zlomy?", ja mowie dla mnie to nie sa zlomy, podobaja mi sie i mam takie dwa!,
szef myjni krzyknal: "10zl i do widzenia!!!" (cena mycia 14...), ja mu na to ze nie podoba mi sie takie zachowanie, on - nic nie placisz - wyjezdzaj stad - nie beda mi wiecej takie zlomy tu przyjezdzac...

jak wyjezdzalem: "przyjezdza takim zlomem i chce zeby byl wyszczyszczony jak rollce-roys!"

Widac zasada klient nasz pan nie obowiazuje w tej myjni, ale obowiazuje zasada ze jak ktos przyjezdza "gorszym" dla szefa myjni pojazdem to nie ma co liczyc na porzadne wykonanie uslugi.

Plus dla mnie - mialem umyte auto za darmo, minusy - szkoda pisac...
Serdecznie nie polecam:
Myjnia A-Car, na ul. Piastowskiej zaraz za skrzyzowaniem z Podchorazych.

Pozdrawiam
GrzegorzB
Trabi 1,1 LPG - czarny, maska i zderzaki 601 -
Trabi 601 `77 - morski metalic -

Luko
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 18:03   

Grzegorzu B po co sie denerwowac ?? trzeba bylo ladnie panu podziekowac za darmowe mycie i dodac ze skoro mycie zlomow jest za darmo to zeby zajal ci kolejke na drugiego Traba i zaraz dzwonisz po kolegow ze promocja jest =]

Nie ma sie co denerwowac ze koles wielki pan i wladca myjni ma takie a nie inne zdanie o Twoim kochanym autku. Do glupiego nie przemowisz a zawsze [anty]reklame mozesz mu zrobic opowiadajac krewnym i znajomym :]

Powodzenia w szukaniu porzadnej myjni :]
Ps. U nas jedna myjnia ma taka opinie [mimo ze jest dosyc tania] to kazdy Ci powie ze lepiej tam nie jedz chyba ze chcesz bardziej wybrudzic auto i jeszcze za to zaplacic :]

Oizo
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 18:16   

Jak ka by byłna twoim miejscu to bym otwarł maskę i pokazał gościowi co w złomie dżemie i gość poszedł by z kwitem !

Engel
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 18:19   

Jak umyli za free trzeba się było zapytać czy wypastują "złoma" (grrrrrrr) za 50%
kolo (właściciel) ma problemy ...... i tyle

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 20:00   

Grzegorzu B po co sie denerwowac ??

Tylko w myjni troche sie zdenerwowalem,
mialem odliczone pieniazki na usluge,
wiec pojechalem do kwiaciarni,
a potem nie mialem czasu na nerwy :)

guma_
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 21:55   

normalnie zenada z goscia, smiac mi sie z takich chce paranoja brak slow hehe ja bym wszystkich z krakowa teraz Traanciarzy pozbieral i kolejeczka do tej myjni :) a swoja droga jesli macie chwile czasu na umycie Autka to polecam woda szmateczka i Cif z kuchni i Trabik bedzie nie do poznania a nawet nie do Krakowa :P pozDDRawiam i zycze znalezenia nowej myjni :)

AdamM (Trimm Trabb)
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:02   

Guma dobrze gada. Grzegorz zbierz ludzi i jedzcie na myjnie, niech kolo nauczy się myc takie "złomy" jak nasze. Pozdrawiam

Jędrek
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:11   

hehe, ja wole wziasc szmatke, plyni myc samemu-dokladniej:) jestu nas mala mysjnia reczna (jedyna:) kiedys tam pojechalem, facet pucowal i pucowal, tu poprawial tam poprawial, nic nie musialem mowic - byl bardzo zadowolony ze przyjechalem,zaplacilem 10zl autko blyszczalo jakzadko,a wlasciciel zapraszalzebym czesciej przyjezdzal- tak to jest w mniejszych miejscowosciach;)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:22   

W zimie, na ulicy w centrum miasta, jak nie masz na to czasu to nie umyjesz porzadnie samochodu.

Zwykle myje kartony w nocy na ulicy przed domem, wiec nie jest mi to obce :)

Jędrek
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:29   

w zimie to wogole nie myje - temperatury caly czas ujemne, nie wysusze go pozadnie a przy-20 nawet niewielka ilosc silgoci potrafi uniemozliwic otwarcie autka;)

Mikołaj "psik&am
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:39   

ja proponuje nastepne trabi-expo zrobi wlasnie na tej myjni - jak mycie za darmo to czemu nie poszalec? :D

.::.MadaM.::.
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:44   

najlepiej samochodzik taki jak trabi to myc samemu:)
wiecej spedzonych chwil i wogule :)

JAWA
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:46   

Ja tam sobie wole sam umyc autko!!!

Phyt0n
Gość
Wysłany: 2004-03-01, 00:37   

i co?
teraz caly Trabantowy Krakow bedzie jezdzil tam na mycie za darmo? :))
cool!
Pozdrowienia!

kuba s. (SIEDEM)
Gość
Wysłany: 2004-03-01, 00:53   

albo Trabi - Expo w domu u właściciela myjni :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi